Kizlar fikirlenize ihtiyacim var...

mavimilena_

Ve bir gün gelir, tüm dualar kabul olur.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
1.421
1.276
83
Cevap yazan herkese tesekkur edrim benim icin cok onemli olacaklar gercekten..simdi benim amcmin kızı onunla biara cok iyidik arkadaş gibi başta pek konusup edmiyorduk ama biara cok sik gelip gitmeye basladi hep yanima geldi ve bana sirlarini anlatti aynen bnde ona gercktn guvenip anlattim ve oda gitti benim sirimi soyledi herkese yani resmen sirtimdan vurdu ve onun yuzunden haftalaca aglamaktan mahvoldum ve oda utanmadanda halen gelip gidiyo bize bu durumda ona orda lafimi soylemelimiyim yoksa hic yokmus gibimi davranmalimiyim?

Ben olsam önce lafımı söylerdim sonra görmemezlikten gelirdim. Ama önemli olan sizin ne söyleyeceğiniz.

Söyleyin lafınızı... Ne söyleyeceksiniz peki?

Ya zaten soyledim biara yine ama telefonda cok kotu tartistik ve oda ondan sonra araya birilerini koyup barışmak istedi benim yanimdaydi ve kedinlikle olmaz dedim gercekten hem hata yaip sirimi soyluyo bide ustune ustluk yine laf yiyen oluyorm

Ben olsam onu hayatımdan çıkarırdım, ha akraba diye hayatımdan çıkartamıyorsam da, ilişkimi en asgari boyuta indirir ve o yokmuş gibi davranırdım.

Hayat felsefem şu artık, eğer bir insanın yararı yok ve zararı varsa bana benden uzak olsun. Ki kendi akrabalarımdan da hayatımdan çıkardığım insanlar var. Kafam daha rahat Allah'a şükür. Onlardan uzak olmaktan kaybım yok kazancım var.

Hayat felsefem şu artık, eğer bir insanın yararı yok ve zararı varsa bana benden uzak olsun. Ki kendi akrabalarımdan da hayatımdan çıkardığım insanlar var. Kafam daha rahat Allah'a şükür. Onlardan uzak olmaktan kaybım yok kazancım var.

Aynen oyle cok dogru dediniz..bu hayatta zaten ne olursa yakinlarindan oluyoyabanci biri boyle yapsa yine o kadar kotu degil ama senin akraban ailen gibi biri bunu yapiyorsa kimseye guven olmaz ben bunu ogrendim

Back
X