• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var yardım lütfen

yapayalniz1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
3.780
6.379
158
35
Hanimlar onumuzdeki cuma esimin dogum gunu ve evliyken ilk ozel gunumuz olacak. Aslinda esim calisacak o aksam nasil bir dogum gunu yapsam karar veremedim ne hediye alsam hic bir fikrim yok dusunmedim hic :( var mi onerileriniz? bu arada o aksam esim calisacak fakat cagirdigimda eve gelebilir kisa bir sureligine ama ne yalan soyleyip cagirsam ben istiyorum ki surpriz olsun sasirsin?
Ayrica esimin is arkadaslariyla watsapta grubu var bu arada esim polis ekiplerde calisiyor o gruptan esim gormeden is arkadaslarina yazsam cuma gunu dogum gunu diye onlar da surpriz biseyler yapsalar nasil olur ??

"aşkım koş eve hırhız girdiiii lilili" şeklinde çağırıp, 35'lik model bi pasta yaptırırsan hayli hoş sürpriz olur ne yalan söyliyim.

Bence suprize gerek yok.illaki bi hazirlik icerisinde ol.ne bilim guzel bi masa kendini cekici bi skilde hazirla suslen surun..ama belli bi yastan sonra supriiiizzz modu kasiyor biraz..bence romantik bisiler ayarla ve kendisini ozel hissetmesini sagla..ama supriz parti modunda deil..

Anliyorum kizlar o zaman esim ise gitmeden once onu bir bahaneyle evden uzaklastirip guzel bir masa hazirlayim sonra da diger odaya pastayi saklayip yemegin sonuna dogru pastayi cikartirim

Anliyorum kizlar o zaman esim ise gitmeden once onu bir bahaneyle evden uzaklastirip guzel bir masa hazirlayim sonra da diger odaya pastayi saklayip yemegin sonuna dogru pastayi cikartirim
Yani samimi bir ortam olustur.mesela pastada bi farklilik yarat.eger bebeginiz yoksa ve dusunuyorsan pastanin ustune bir cift bebek ayakkabisi resmi yaptirabilirsin.cok manidar olur.yengem ole yapmisti.adidas pembe bebek ayakkabisi resmi yaptirmisti pastanin ustune..hani sana bi hediye verebilirim anlaminda..ve hakikatende o geceden sonra kiz cocuklari oldu..mesala bole bi espiili durum olabilir..

Yani samimi bir ortam olustur.mesela pastada bi farklilik yarat.eger bebeginiz yoksa ve dusunuyorsan pastanin ustune bir cift bebek ayakkabisi resmi yaptirabilirsin.cok manidar olur.yengem ole yapmisti.adidas pembe bebek ayakkabisi resmi yaptirmisti pastanin ustune..hani sana bi hediye verebilirim anlaminda..ve hakikatende o geceden sonra kiz cocuklari oldu..mesala bole bi espiili durum olabilir..

Bebis esim cok istiyor ama cok borcumuz var ve daha iki aylik evliyiz o yuzden dusunmuyoruz ama fikir cok iyiymis belki seneye yaparim :) hatta hamile kalinca falanda yapilabilir üstüne de bekleyin ben geliyorum yazdirip cok guzel olur :)

merhabalar bnmde haftaya esımın dogum gunu var dogudayız ve esım özel harekat . ısınede cokcok duskun . aramzda basbasa kutlayayım dıyorum . kalp pasta yaptırıp uzerınede özel harekat amblemı resmı ve altına ısmını mı yazdırsam yoksa yıne kalp seklınde yaptırıp ıkımızın resmınımı yaptırsam bılemedım hedıye konusundada ne alcagımı bılmıyorum ılk kez dogum gununu bır arada gecırcez gecen sene kendısı bana surprız yapmıstı sımdıde ben onu sasrtmak ıstıyorum yardımcı olursanız cok sevınırımmm fııstıklar :KK60:

Back
X