Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

Ay tenli anne

Aldığım her nefesin biri senin 💕👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
4.052
3.296
63
Kızlar bi senedir normal yollarla gebe kalamadım bu ay ilk kez klomen kullandım bugün doktor randevum vardı adetimin 10.günü bugün 14 ve 15 mm yumurtam olduğunu 2 gün sonra tekrar kontrol edeceğini söyledi sizce normal mi benim gibi bu durumu yaşayanlar sizin kaç mm normali kaç yada?

Kızlar bi senedir normal yollarla gebe kalamadım bu ay ilk kez klomen kullandım bugün doktor randevum vardı adetimin 10.günü bugün 14 ve 15 mm yumurtam olduğunu 2 gün sonra tekrar kontrol edeceğini söyledi sizce normal mi benim gibi bu durumu yaşayanlar sizin kaç mm normali kaç yada?
Benm de o boyutlarda çıktı ama bana hemen öteki gün çatlatma iğnesi verdi

Canım bilmiyorum nasıl olacak senin nasıl oldu sonuç aldın mı? İğne taraftarı değilim pek dedi doktor sanırım sadece ilişki önerecek kendim alsam iğneyi diyorum güvenemiyorum bir ay daha beklemek de istemiyorum

Canım bilmiyorum nasıl olacak senin nasıl oldu sonuç aldın mı? İğne taraftarı değilim pek dedi doktor sanırım sadece ilişki önerecek kendim alsam iğneyi diyorum güvenemiyorum bir ay daha beklemek de
Ben çatlatma iğnesi olduğum ay hemen hamile kaldım.. Belki senin yumurtanı olgunlaştırıp o ay için o şeklde bir hamilelik planlayabilir. Ben iğnenin zararını görmedm. Ama bir ay bu şeklde dene istersen belki gerçekten iğneye gerek kalmaz

Ben çatlatma iğnesi olduğum ay hemen hamile kaldım.. Belki senin yumurtanı olgunlaştırıp o ay için o şeklde bir hamilelik planlayabilir. Ben iğnenin zararını görmedm. Ama bir ay bu şeklde dene istersen belki gerçekten iğneye gerek kalmaz
İnşallah dediğin gibi olur canım çok zor Bi süreç ne kadar kafamı boşaltmaya çalışsam da maalesef düşünüyorum yarın kontrol günü ne kadar olmuşlar bakalım

Back
X