Doğuma Hazırlık kızlar fikirlerinize ihtiyacım var...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangisi

• Ankete Katılan
    36

sedefemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
20
0
86
42
Bursa
arkadaşlar nasipse bir kızım olacak ama biz hala ismine karar veremedik.aslında bade koymayı istiyoruz ama anlamından dolayı tereddütlerimiz var.bir sürü isim geçiyor akımızdan en son dörde indirebildik bade, dila, pelin ve idil zice hangisi ?şimdiden teşekkür ederim

ilk oy benden olsun bence idil çok kibar ve kulağa hoş gelen bir isim

Oyumu Dila'dan yana kullandım İdil ismininde anlamını beğeniyorum

tatlım idil,ve bade gayet güzel ikisinden biri olsun allah sağiılka kucaklamayı nasip etsin

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.ama aklımdaki gibi ankette de başa baş gidiyolar :) bu isimleri çoğu kişi beğendiği için farklı isimlere yönelmedim ama başka önerileriniz varsa dinleyebilirim.

Son düzenleme:
arkadaşlar badenin anlamındaki karmaşadan dolayı vazgeçtik gibi.dilayı eşim pek istemiyor.geriye idil ve pelin kaldı ama ben hala kararsızım.sanki başka bi isim koymlaıymışımda bulamıyormuşum gibi geliyor :) aslında bütün isim konularını okudum sayılır ama hala bi fikrim yok yardım lütfennnn

ne mutlu sana bende çok kızım olsun istiyorum. ama Allahın takdiri. kızını sağlıcakla kucağına alırsın İnşallah. ismiyle hayırlı uzun yaşasın. ben bade veya pelin diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…