Doğuma Hazırlık kızlar fikirlerinize ihtiyacım var...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangisi

• Ankete Katılan
    36

sedefemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
20
0
86
42
Bursa
arkadaşlar nasipse bir kızım olacak ama biz hala ismine karar veremedik.aslında bade koymayı istiyoruz ama anlamından dolayı tereddütlerimiz var.bir sürü isim geçiyor akımızdan en son dörde indirebildik :( bade, dila, pelin ve idil zice hangisi ?şimdiden teşekkür ederim

ilk oy benden olsun bence idil çok kibar ve kulağa hoş gelen bir isim :16:

Oyumu Dila'dan yana kullandım İdil ismininde anlamını beğeniyorum :emir_bebek:

arkadaşlar nasipse bir kızım olacak ama biz hala ismine karar veremedik.aslında bade koymayı istiyoruz ama anlamından dolayı tereddütlerimiz var.bir sürü isim geçiyor akımızdan en son dörde indirebildik :( bade, dila, pelin ve idil zice hangisi ?şimdiden teşekkür ederim

tatlım idil,ve bade gayet güzel ikisinden biri olsun allah sağiılka kucaklamayı nasip etsin:nazar::emir_bebek:

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.ama aklımdaki gibi ankette de başa baş gidiyolar :) bu isimleri çoğu kişi beğendiği için farklı isimlere yönelmedim ama başka önerileriniz varsa dinleyebilirim.

Son düzenleme:
arkadaşlar badenin anlamındaki karmaşadan dolayı vazgeçtik gibi.dilayı eşim pek istemiyor.geriye idil ve pelin kaldı ama ben hala kararsızım.sanki başka bi isim koymlaıymışımda bulamıyormuşum gibi geliyor :) aslında bütün isim konularını okudum sayılır ama hala bi fikrim yok :( yardım lütfennnn

ne mutlu sana bende çok kızım olsun istiyorum. ama Allahın takdiri. kızını sağlıcakla kucağına alırsın İnşallah. ismiyle hayırlı uzun yaşasın. ben bade veya pelin diyorum.

Back
X