Kızlar fikirlerinizi alabilirmiyim...

cimcimesevilay

canım oğlumm
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
4.149
3.204
178
mrb kızlar geçen ay adetim bittikten bi kaç gün sonra ilişkiye girmeye başladık. ve sadece yumurtlama dönemine kadar yaklaşık 5 6 gün boyunca hergün ilişki oldu. sonrasında korunduk niye diceksiniz bi kızım olsun istiyorum tabiki Allah kısmet ederse bunun için yumurtlamadan bi kaç önce ilişkiye girin sonrasında korunun diye okumuştum bizde öyle yaptık. bütün belirtiler vardı hatta bekarken hiç olmadığım belirtiler vardı bel ağrısı sık sık tuvalete çıkma sürekli midem kazınıyodu vs. vs. çok ümitlendim ama olmadı. 23 temmuzda adetim oldu bittikten 4 5 sonra tekrardan ilişkiye girdik üst üste 5 gün boyunca ilişkiye girdik 2 gündür ara vermek zorunda kaldık çünkü gece mesaim var çalışıyorum sorum şu sizce bu ilişkiye girdiğim gün boyunca tuttmuş mudur daha ne kadar devam etmeliyim sizce bi de eğer tuttuysa ki inşallah böyle olur ne zamanda belli olur belirtiler yardımcı olursanız sevinirim.

mrb kızlar geçen ay adetim bittikten bi kaç gün sonra ilişkiye girmeye başladık. Ve sadece yumurtlama dönemine kadar yaklaşık 5 6 gün boyunca hergün ilişki oldu. Sonrasında korunduk niye diceksiniz bi kızım olsun istiyorum tabiki allah kısmet ederse bunun için yumurtlamadan bi kaç önce ilişkiye girin sonrasında korunun diye okumuştum bizde öyle yaptık. Bütün belirtiler vardı hatta bekarken hiç olmadığım belirtiler vardı bel ağrısı sık sık tuvalete çıkma sürekli midem kazınıyodu vs. Vs. çok ümitlendim ama olmadı. 23 temmuzda adetim oldu bittikten 4 5 sonra tekrardan ilişkiye girdik üst üste 5 gün boyunca ilişkiye girdik 2 gündür ara vermek zorunda kaldık çünkü gece mesaim var çalışıyorum sorum şu sizce bu ilişkiye girdiğim gün boyunca tuttmuş mudur daha ne kadar devam etmeliyim sizce bi de eğer tuttuysa ki inşallah böyle olur ne zamanda belli olur belirtiler yardımcı olursanız sevinirim.

biz bilmeyiz onu allah karar VERİR. Ama olur gibi gözüküyor hayırlısı :49:

Son düzenleme:
Back