Kızlar Fikirlerinizi bekliyorum...

Amin Kübracanım
:halay::skandal:
Daha neyi merak ediyorsun çocuk pipisini bile göstermiş benim bebeğimin böyle bir ultrason görüntüsü olsa eşim oğlumun pipisini dünyaya göstermişti ay çok güzel Rabbim esirgesin hepimizi ve evlatlarımızi :KK200:
Can'ım onun pipi olma ihtimali çok düşük. Çünkü orda büyük bişey var :olamaz: Ama inşallah erkektir ayın 12 snde belli olsa da söylesem

doktorun bir tahminde bulunmadı mı ..gerçi BENİM doktorum ilk önce net birşey demiyeyim ama erkeğe benziyor demişti

bu hafta kız olduğu kesinleşti :) tabiki sağlıklı olsun ama insanında illaki gönlünden bir cinsiyet geçer ilk çocuğumun kız olmasını hep isterdim :)

doktorun bir tahminde bulunmadı mı ..gerçi BENİM doktorum ilk önce net birşey demiyeyim ama erkeğe benziyor demişti

bu hafta kız olduğu kesinleşti :) tabiki sağlıklı olsun ama insanında illaki gönlünden bir cinsiyet geçer ilk çocuğumun kız olmasını hep isterdim :)
Evet doktorum bişey demedi zaten burda yasalara göre 5. Ayın sonunda söylemek zorunda maalesef kurallar burda böyle

Sana da sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah hepimizin gönlüne göre inşallah

Randevuyu doktor erkene almisti bugun gittik fakat cinsiyeti belli olmadi cok uzuldum o_O:mad:

bana nub teorisine göre kız gibi geldi hayırlısı neyse o olur sanırım erkek istiyorsun Rabbim kalbine göre versin :KK36:
Çok teşekkür ederim ilk önceliğim sağlıklı olması ne gelirse allahtan tabiki ama evet erkek olabilir. 8 gün sonra tekrar ultrason var bilmiyorum umarım belli olur :)

Back
X