- Konu Sahibi laledemirci55
-
Iyi geceler kizlar, kisaca anlatayim size konumun sebebini...ben yaklasik 1 senedir evliyim...iyi giden bir evliligim var ve esim cocuklari asiri derece cok seviyor bende onu öyle gördükce neden bizimde olmasin ki diye düsünüyorum...aramizda 11 yas var esimle...benden büyük kendisi...ama anlasiyoruz sorunumuz yok...bende sicak bakiyorum bu duruma...ama gecen doktordaydim...kontrol icin ve icime ilginc bir duygu girdi...kötü hisler nasil desem sanki özgürlügümü birakacagim gibi...sorumluluk....genc yasta anne olmak...birden bire ama hicbirsey olmadan geldi bu düsünceler kendi hayatini yasamadin daha cocuk istiyorsun gibi düsünceler sizce yanlis mi bunlar...bebek güzeldir nesedir...biliyorum bunu sevdigim adam bide neden olmasin diyorum ama esim artik o yasta ve cok istiyor....sizce ben nasil düsünmeliyim nasil davranmaliyim????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bence böyle düşüncelerden sıyrıl.bak görüyorsun anne olmak için deli divane olanlar var.zamanında bende yaşadım bunu.çok düşük yaptım.bi bebeğim karnımda öldü.oğlumu 9 ay yatarak doğurdum.yarısı hastanede geçti tabi.inan evlat sevgisini bi tatsan eşe duyduğun sevgi solda sıfır kalacak.sen de kendince haklısın elbette.ama eşinin isteği de önemli bence.sonuçta sevdiğin birinden bi evladın olacak düşünsene
ben 24 yaşında anne oldum şu an yaşım 39.aslan gibi bir oğlum var rabbim bağışlarsa.inan bana evlattan ziyade arkadaş...dertleşiriz güleriz bazen ağladığımız bile olur.başbaşa gezeriz sinemaya gideriz.can yoldaşım velhasıl.ben bu konuda çok düşünme derim.nacizane tavsiyem.karar senin elbette
Evet canim haklisin aslinda bende cok degerli buluyorum bunlari duygulari cok hos seyler ve birden bire bu düsünceler girdi aklima...bazen diyorum genc anne olmakta cok süper birsey...evlat sevgisini bende tatmak istiyorum tabiki :) esim benim icin herseyim onu herseyden herkesden cok seviyorum. cok tesekkür ederim canim yorumun fikirlerin icin cok yardimci oldun :)
güzel düşün ki herşey çok daha güzel olsun.inşallah hayırlı olan neyse o olur.sevgiler canım
2 aylik bi bebeğim var 2 yillik evliyim aslında hic istememistim ama şuan iyiki var diyorum onun bir gülüşü dünyaya bedel özgürlük falan unutuluyor
Yasini yazmamissin eğer yasin küçük degilse hic düşünme derim ben izmirdeyim gezmeyi tozmayi çok severim bebisimle gexiyorim şuan :)))
Iyi geceler kizlar, kisaca anlatayim size konumun sebebini...ben yaklasik 1 senedir evliyim...iyi giden bir evliligim var ve esim cocuklari asiri derece cok seviyor bende onu öyle gördükce neden bizimde olmasin ki diye düsünüyorum...aramizda 11 yas var esimle...benden büyük kendisi...ama anlasiyoruz sorunumuz yok...bende sicak bakiyorum bu duruma...ama gecen doktordaydim...kontrol icin ve icime ilginc bir duygu girdi...kötü hisler nasil desem sanki özgürlügümü birakacagim gibi...sorumluluk....genc yasta anne olmak...birden bire ama hicbirsey olmadan geldi bu düsünceler kendi hayatini yasamadin daha cocuk istiyorsun gibi düsünceler sizce yanlis mi bunlar...bebek güzeldir nesedir...biliyorum bunu sevdigim adam bide neden olmasin diyorum ama esim artik o yasta ve cok istiyor....sizce ben nasil düsünmeliyim nasil davranmaliyim????
Canim özgürlük mü? Bi yaşa kadar hayati anlayamazsin anladiktan sonra hayati yasamak adina özgür olmak istersin aileni önemsemezsin onlara karsi gelirsin özgürlükten bahsedersin bekarsindir çünkü hayatinin kısıtlanması hosuna gitmez.sonra evlenecegin erkekle karşılaşır evlenirsiniz ve yine tavrini koyarsin ozgurluk dersin karıştırmazsin ama bi zaman sonra onun hayatına adapte olur ve onun isteklerini istedigin için yapmaya baslarsin(esin icin nelerden vazgectigini yada neleri goze aldigini aklina getir ).daha sonra cocuk yine özgürlük damarın tutar hayatının degisecegini,yapamadigin okadar cok sey varki cocugun engel olacagini, belki hazir degilsin sorumluluk alamayacagina inanirsin belkide hayatını yasamak istedigin icindir istememen.benim dusuncemde su bebegin karnina düştüğü zaman bisi anlamazsin sonra kalp atislarini hissedersin ve ilk anneyim ben anne olucam dersin ama tam anlamıyla anne olmazsin taki bebeginin kokusunu icine cekene kadar iste ozaman aklından su gecer ben özgürüm ozgurlugunde bebegin iste ozaman onceden özgürüm diyip yapamadigin herseyi bebegin icin yapicaksin.... annelik herseyin ustundedir unutma ....
Ben. 20 yasindayim bebisim vargenc anne olmak cok guzel bise. Hele anne olmak mukemmel bise allah im tum isteyenlere nasip etsin insallah.
hamile kaldiginda da o gereksiz dusunceleri yasayacaksin. bakabilecekmiyim, artik rahat olamicam biyere gidemicem falan filan sanki hergun disardayizdaben iki hamileligimde korkuya kapildim ikiside dustu.. simdi kolay dogumlar olmuyor. olabiliyorken yap gitsin
Bu yazin bana o kadar iyi geldi ki tüm olumsuz fikirlerim gitti bi an gözlerim doldu suan var ya cok sagol canim allah senden razi olsun zamanini ayirip yazdigin icin cok sagol cok hos ve güzel bir yazi
Ne demek canim Allah hepimizden razi olsun.ins Rabbim sana hayirli zamanda hayirli ve saglikli bi evlat versin. Eger olurda bebegin olursa ve erkek olursa adini özgür koyabilirsin. :))))))) evlat kokusu cennet kokusuna benzermis ins seninde bu dunyada bir cennetin olur.
Bu yazin bana o kadar iyi geldi ki tüm olumsuz fikirlerim gitti bi an gözlerim doldu suan var ya cok sagol canim allah senden razi olsun zamanini ayirip yazdigin icin cok sagol cok hos ve güzel bir yazi
Ne demek canim Allah hepimizden razi olsun.ins Rabbim sana hayirli zamanda hayirli ve saglikli bi evlat versin. Eger olurda bebegin olursa ve erkek olursa adini özgür koyabilirsin. :))))))) evlat kokusu cennet kokusuna benzermis ins seninde bu dunyada bir cennetin olur.
Amin canim benim cok sagol o isimdr güzelmis bana uymus :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?