Kizlar fikrinize ihtiyacim var acil!

Burcucumm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
793
174
123
Selam kizlar,

hemen hemen 2 senedir benim ciktigim var, ama malesef o turkiyede bende hollandada yasiyorum. Anliyacaginiz senede 2-3 kere gorusuyoruz sadece. 2 Ay sonra 2 hafta beraber olucaz yine ve o 1 hafta sonra kendisi askere gidecek.
Ben ona ne hediye ala bilirim. Dusunuyorum dusunuyorum birsey bulamiyorum. Fiyati felan onemli degil, guzel ve erkeklerin begene bilcek birsey olsun yeter. Parfum paketi aldim gecen sene bu sene alsam yine olmaz, ve askere gidicek, askerde kullana bilcegi birsey olsa daha iyi olur.

Lutfen yardim edin kizlar, gercekten cok ihtiyacim var :gitme:

Ah erkekler anliyamiyorumki sizi, ne yaratiksiniz bedelikafadulden

saat,kazak,cüzdan olabilir cnm.askere giderken yanında götürebilirr.bence hediyeni werirken bide içine mektup yaz koyy.bu onu daha çok mutlu olurr.askerdeykenn açıp açıp okur.şimdiden allah kawuştursunn güselimm.hayırlısıyla gidip gelsinn:Saruboceq:

çok değerli birşey alma, hırsızlık olabiliyor. genelde askere gidene iç çamaşırı alınır ama yok almam ben onu dersen havlu gerekli olur. onun haricinde çorap gerekli, ya da traş takımı alabilirsin belki ama makine değil. bildiğin jilet köpük falan. cüzdan da önemli bak... ama dediğim gibi lüks birşeyler alma. askere gidiyor çoğunu kullanamaz.

benim aklima bisey gelmedi suan ama arkadas havlu demis, belki bordur yapiyorlar ya ismini veya onun ismini yazdir bi havlu ver hem kullanirken seni hatirlar, askerde yanliz hissetmez kendini..
hemde aklina geldikce yani bekledigini bilmesi onu mutlu da eder, yani o tur bisey..
bence hediyenin icinde snei hatirlatacak bisey olunca resim gibi isim gibi belki daha bi degisiklik olur..-)

Tesekkurler kizlar :)

Tras takimi alirsam inadima alirim zaten, kendisi hep kirli sakal birakiyor, yakisiyorda ama batiyor, tras ettirene kadar ne haller geliyor basima :S

Dediginiz gibi guzel bir cuzdan alirim belkide icine resim ve mektup yaninada saat, kolye veya bileklik.

valla benim aklıma gelen bu. boynuna takıyolar zaten. fotoğraf falan vermiştim. parasını değerli şeyleri koymuştu. :gitme:

güzel bi kol saati alabilirsin baktıkça seni hatırlar...

ben cüzdan almıştım içine hemenceceik kendi resmimi yerleştirdim tabii bide kazak aldım ama çok eşya götüremiyolar değerli bşi alma saat vs bence canım

bence de değerli bişey alma ama manevi olarak değerli olcak bişeyler olsun askerde hırsızlık olayları çok oluyor.. upuzuuunn bi mektup yaz ona ilk mektubum gelene kadar idare et de :) resminizi de koy parfümünü de sık :):) gülmee yapp zaten uzaktaymışsınız ama asker ocağı başka orda çok daha fazla özliyecek seniii

hii bak bu iyiiii
bisey verdiginde parfumunden sik, kutusuna olsun resmine olsun kagida olsun..tabi siseyi dokupte ustunde lekeler yapmada
insanin havizasinda kalipta en cabuk ve en cok hatirlatan Koku algisidir.
yani o kokuyu her aldginda o istemeden aklina gelirsin aa neguzell

burcumm önce şimdiden allah kavuştursun diyeyim...
1 hafta önce erkek arkadaşımı askere gönderdim fena bi duyguymuş( hala toparlayamadım(
ben de ona bir hediye almak istemiştim ama askerde hiçbirşey kulanamıyorlar... ben de onun yerine ikimizin en güzel 4-5 fotoğrafını bastırıp arkasına güzel notlar yazıp giderken onu vermiştim...)) çoookkk mutlu olmuş ve çok duygulanmıştı))

fikir olsun istedim...

aaah ah ben de yazdığım mektuplara sıkardım parfüm. kokladıkça beni hatırlasın diye :jeyyar: ey gidi günler :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…