Kızlar fikrinize ihtiyacım var!!!!!

Bence kendinizi dinlemeyin onceden gecikmezdi diyorsunuz demekki pisikolojik okadar takiyorsunuzki adet gecikmeleri yasiyorsunuz rahatlamaya dusunmemeye calisin evet insan dusunmeden edemiyor yada iciniz rahat edecekse bi doktora gidip genel bi problem varmi baktirin ayrica duzenli adet demek bi sorun yok anlamina gelmiyor

Kizlar yumurtalama olmuşmu ustekiler 8ocakta yaptim bugunde en altakini yaptim

Eklentiler

• 17048162034152664635958057764994.webp
    105,2 KB · Görüntüleme: 30
Dimi haklısınız o kadar takıyorum ki hasta olacagım artık sebepi ne diye doktora bile gittim bir problem yok dedi ama işte isteyince öyle oluyor demek ki

Dimi haklısınız o kadar takıyorum ki hasta olacagım artık sebepi ne diye doktora bile gittim bir problem yok dedi ama işte isteyince öyle oluyor demek ki
Bence oluruna birak cok gencsin ben 1 senelik evliyim 39 yasindayim 16 haftalik hamileyim benim tup bebek senin gibi genc olsam hic takmam cunku beyin ole biseyki kafana taktinmi yumurtlamayi durduruyormus istersen yumurtlama takibi kitler var onlrdan ol o günleri degerlendirmeyi dene

Teşekkürler artık oluruna bırakacağım yapacak bir şey yok

Evliligin ilk donemlerinde adet duzensizligi olabilio. Tabi devam ederse bi dr a gorunun

Melisaaaağğğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…