- 20 Eylül 2010
- 1.278
- 8
- 116
slmlar öncelikle aranıza yeni katıldım çokta güzel faydalanıyorum ve keyif alıyorum bu siteden.aradığım herşeyi burda bulabildim tşkler :) öncelikle bnm bi görumcem var bana geçen hafta dediki 2 arkadaşım sana gelmek istiyor müsaitmisin dedi evet dedim.bugun bana gelcekler yalnız dün gece telefon etti biraz kalabalık glicez mahalledekilerde gelcek demezmi başıma kaynar sular döküldü.ya bana ne senn arkadaşlarından komşundan.sinir oldum.dedim ha eksik ha fazla zaten gelcektinz dedim ii gelsinler dedim.bunun derdi hava atmak bnm evimi gösterip ev yeni eşyalar yeni.havasını atcak mahalleliye gıcık oluyorm bende böyle göstermeliğe.kaynanam melek gibi ama bu görumceme uyuz oluyorum.bide 2 tane çocu var ben böle yaramazlık görmedim.10 yaşnda kız koltuk tepelernde zıplıo anasında ağzını açmıo.aslında çok mesafeliyim ama çok yüssüz bi kadın.bna bişey önern ne yapimde uzaklaştırıyım bunu ya.ayrıca gelcekler bugun çayın yanına ne yapim bana fikir verin sinirden aklıma bişey gelmio.1 e kadar vaktm var acil cvplarınızı bekliyorum kızlar.kötükedihüsokötükedihüso