Kızlar fikrinize ihtiyacım var:(

Agustosss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
7
0
1
İstanbul
Öncelikle birlikte olduğum kişi 1 senedir beni seviyo ama biz 3 aydır sevgiliyiz onun yemin töreninde çıkmaya başladık sadece izne geldiğinde görüşme şansımız oldu ama şuan çok mu erken olduğunu düşünmeye başladım keşke askerden geldikten sonra mı olsaydı diye düşünmüyo değilim çünkü sıkılmaya başladım mesela en ufak bi tartışmamızda inşallah burdan gelemem gibi şeyler söylüyo ayrılmayada korkuyorum onuda üzmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım

Duygu sömürüsü yapmaya hiç gerek yok.
Her sinirlendiğin de her tartışmanız da ''inşallah gelemem '' vs gibi cümleler kurup hem kendisinin hem de sizin psikolojinizi çökertecekse ayrılın daha iyi yani..

Yemin törenin de tanıdık başlamanız hata olmus aslinda erkeklerin bi kismi askere gittignde geride birisini birakmak istemez bi kismida bekleyenim olsun burada zaman gecsin diye bekler. Sana tavsiyem bu cocugu gercekten seviyorsan bence bi konus derim konuşmaktan anlamıyorsa blof yap yeter bu sözlerinden skldim sen orda askerlik yapiyorsan bende burada seni bekliyorm benim icinde zor her fırsata bunu soyleme diyebilirsin mesela :) baya baya yazdim hahahha

Ama eger anlikti 1 sene bekleyecek kadar sevmiyorm dersen kendine yazik etme derim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikle çok teşekkür ediyorum gerçekten kafam fazlasıyla karıştı bunları duymak bile rahatlattı beni belkide onunla konuşsam sıkıntılarımın tümü geçer :)) dediklerini tek tek düşünücem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…