Kizlar fikrinize ve sakinleşmeye ihtiyacım var.

SevgiSevgi38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
1.308
101
53
Ben ameliyat oldum ya esimin tarafindan geldiler gecmis olsuna sağolsun. Bitek kaynım gelmedi yakın oturdugumuz.halde. bende üzüldüm ve sinir oldum. Gelmemesine takilmiyorum da beni umursamiyolar mi diye sinirleniyorum kendi kendime
Ameliyattan sonra eltim 5 dakikaliğına girdi cikti nasilsin falan diye montunu bile cikarmadi oturmasıyla kalkmasi bir oldu alisverise gececeklermis. Bebekleri var onuda kayinvalideme birakmislar. Bana dediki hava guzel olursa geliriz dedi kaynimla. Kaynimda sadece eltimi kapidan birakti gecmis olsun nasilsin dedi iceriye girmedi.
Yani tamam sağolsunlar yine soylediler ettiler ama bugun hava guzel disariya cikmislar bi ugramiyolar .
Niye bu kadar takiyosun diyeceksiniz biz eltimin boyle durumlarinda hemen ilk biz gideriz yanlarinda oluruz ama onlar.beni umursamiyo mu buna.bozuluyorum.
Ve laf sokasim.geliyo insan bi gecmis olsuna gelmez mi.yuzyuze bakiyoruz diye
Ama gün gelip devran.dondugunde ben de esimi gondermicem böyle 5 dakika oturup kalkacam

Ben ameliyat oldum ya esimin tarafindan geldiler gecmis olsuna sağolsun. Bitek kaynım gelmedi yakın oturdugumuz.halde. bende üzüldüm ve sinir oldum. Gelmemesine takilmiyorum da beni umursamiyolar mi diye sinirleniyorum kendi kendime
Ameliyattan sonra eltim 5 dakikaliğına girdi cikti nasilsin falan diye montunu bile cikarmadi oturmasıyla kalkmasi bir oldu alisverise gececeklermis. Bebekleri var onuda kayinvalideme birakmislar. Bana dediki hava guzel olursa geliriz dedi kaynimla. Kaynimda sadece eltimi kapidan birakti gecmis olsun nasilsin dedi iceriye girmedi.
Yani tamam sağolsunlar yine soylediler ettiler ama bugun hava guzel disariya cikmislar bi ugramiyolar .
Niye bu kadar takiyosun diyeceksiniz biz eltimin boyle durumlarinda hemen ilk biz gideriz yanlarinda oluruz ama onlar.beni umursamiyo mu buna.bozuluyorum.
Ama gün gelip devran.dondugunde ben de esimi gondermicem böyle 5 dakika oturup kalkacam
Sana karşılık vermeyene sende tepki göster aynısını yap ben akılları başlarına gelir boşver takılma salla gitsin kimse senden değerli değil.

Ne güzel işte başını şişirmemiller gecmiş olsunda demişler ne istiyorsunuz. Ay ben amelıyat olsam bırı bana gecmıs olsun dese ne olur demese ne olur .
Onun gelıl 5 dk degıl yarım saat oturmasıylamı iyileşeceksin .
Ne güzel insanlar rahat bırakmış sende kendını rahat bırak bence

Kadınsal bir ameliyatsa bazı erkekler utanıyor. Operasyonu bile söylemeye çekinen biliyorum. Ayy ne var kadın hastalıkları de geç. Ne ameliyatı oldu diyorum mesela..ona sorsan daha iyi olur diyor :)

Ne güzel insanlar bence...Hasta ziyaretini eziyet haline getirmek istemem bende .Haberli gidilince ya da uzun kalininca ikram bekleniyor gibi oluyor...Ben de genelde telefonla ararım ,eve ugrayacaksam da beş dakka geçmiş olsun der kalkarım.Bu önemsemedigimden ziyade kişiye zahmet verdirmemek,hasta hasta uzun tutmak istememekten kaynaklanıyor...

Off konu sahibi, ne kadar saçma düşüncelerin var, bir gram mantıklı değil bakış açın. Erkek adamın, bir kadın ameliyat olduğunda ne işi var evde? Aklı olan,,saygısı olan erkek gelmez kadının ameliyatında, ki adam gelmiş nasılsın demiş geçmiş olsun demiş.

Hastalık durumunda ne demek eşimi göndermicem, ne kadar saygısız ve kötü kalplisin.

Hem ameliyat sonrası ya mikrop kapsan, nasıl iyileşeceksin böyle sürüyle misafiri başında ağırlarken? Ben hiç görmedim ameliyat sonrası böyle kaynını geçmiş olsun diye evine bekleyeni.

Birde eski konuna, ameliyat olduğumu öğrenmesinler istiyorum yazmışsın. Şimdi de ameliyat oldum gelmediler her gün tribi atıyorsun. Allah akıl fikir versin.

Geçmiş olsun da benim bildiğim hasta ziyareti kısa olur zaten. Hal hatır sorulur kalkılır yani. Bir de sanırım genital bölgeyle ilgili bir ameliyat geçirmişsiniz. Kaynınız ameliyatla ilgili soru falanda sormak istememiştir haklı olarak. Kendi kendinizi kuruyorsunuz bence.

Narsistliği eşimin önceki davranışlarına dayanarak söyledim.
Kadın hastalığı benim için mahrem kimseye oturupta genitalimde şu vardı şöyle ameliya oldum şöyle geçti diye anlatmak istemiyorum utandigimdan degil bu benim ÖZELİM. doğumla ya da başka biseyle kıyaslamak manasız. Eşimin akrabaları meraklı anlatmak istemedigim icin sormalarindan da cekiniyorum ayrıca asılmesele bu degill. Yani ben kimseye soylemeyelim diyorum o beni dinlemiyo anlatabiliyo muyum.
Ama dediginiz gibi büyütülecek bir durum degil. Sabah sinirlendim kendi kendime buraya döküldüm

Bi de bayil feriha

Bir de saklamak istediğiniz için de gelmemiş olabilirler. Öyle tercih ettiğinizi düşünmüşlerdir. Benim halam hamileyken gelmişti. Bebek olunca hemen gelinmez şimdi görelim istedik demiş kvdeme. Kv de sen tut bunu şey gibi algila. Yeni doğum olunca kimse gelmesin dediler gibi algila. Eşimin çok akrabası yok zaten. Dayısı var çok yakın. Biz 1 yaş doğum günü için çağırdık o zaman geldiler. Ha birde öncesinde çocuk mevlutu vardı galiba ona davet edince geldiler. Meğer kv bu şekilde yönlendirmiş. Ben de bir sürü hediye hazırlamıştım gelenlere vermek için. On yıl geçti hala durur kimse gelmedi bana 😂

Back
X