kızlar Fisher Price Müzikli Deniz Yıldızı Projektör alan yada kullanan;

papatyaozge

özge
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
134
2
66
40
İstanbul
Fisher Price Müzikli Deniz Yıldızı Projektör gördm kaç seferdir aklım takıldı alsammı kullanışlımı değilmi diye karar veremedım...eğer kullandıysanız veya aldıysanız tavsiye ederseniz hemen alacağım ...ne dersiniz kızlar bana sanki işe yarar gibi geldi.....

bunu ben de merak ediyordum. hatta bir de chicco nun ninnili bulutlar diye bir aleti var. onda da mp3 çalabiliyormuşuz özelliklerinden anladığım kadarıyla. kullananlar yorum yazarlarsa fikir sahibi oluruz biz de.

benim merak ettiğim şu: 2-3 tane müzik çalıp aynı resmi gösteriyor sürekli. değişik alternatifte müzik ve görüntü seçenekleri var mı bir aletin içinde. bir de pilleri hemen bitiyor mu. eğer birkaç çalıştırmaya hemen pil yiyecekse o da kullanışsız olur. ayrıyeten gerçekten çocuğun ilgisini çeken bir şey mi?

Dönenceden bahdediyorsunuz sanırm bizde var,kızım yaşıan girene kadar çok ilgileniyordu 4-5çeşit müziği var,uzakdan kumandalı,ışıklı,gecelambalı,tavana vuran yıldızlar falan var yani gayet güzel,ayrıca aldığımızdan beri çalıştııryoruz daha pili falanda bitmedi,ancak artık büyüdü ilgilenmiyor,ihityacı olan birilerine falan veririm diye duruyor.

benim merak ettiğim şu: 2-3 tane müzik çalıp aynı resmi gösteriyor sürekli. değişik alternatifte müzik ve görüntü seçenekleri var mı bir aletin içinde. bir de pilleri hemen bitiyor mu. eğer birkaç çalıştırmaya hemen pil yiyecekse o da kullanışsız olur. ayrıyeten gerçekten çocuğun ilgisini çeken bir şey mi?

2 farklı görüntüsü var onu manuel değiştiryorsunuz , dalga sesi ve 2-3 farklı müziği var , ses ayarı var , pil ömrü kısa ama ilgi çekici.

Dönenceden bahdediyorsunuz sanırm bizde var,kızım yaşıan girene kadar çok ilgileniyordu 4-5çeşit müziği var,uzakdan kumandalı,ışıklı,gecelambalı,tavana vuran yıldızlar falan var yani gayet güzel,ayrıca aldığımızdan beri çalıştııryoruz daha pili falanda bitmedi,ancak artık büyüdü ilgilenmiyor,ihityacı olan birilerine falan veririm diye duruyor.

sizinki hangi marka?

Back
X