Kızlar fotoğrafa bakar mısınız?

melikeka

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2024
92
23
8
26
1000118264.webp
1000118401.webp
kızlar bunlar nedir bilgisi olan var mi doktor alerjik dedi hap ve krem verdii ama fayda etmedi çoğalmaya devam ediyor 🥹

Mantar bu , benim de boynumda ve göğsümde her yaz kahverengi mantar lekeleri çıkar. 2. Fotoğraftaki gibi bazı yerlerde de döküntü, pullanma ve kaşıntı oluyor. Cildiye bölümüne mi gitmiştin?

Yok canım sağlık ocağına gitmiştim geçmiyor mu bunlar 🥲
Cildiye bölümüne randevu al mutlaka. Ben mantar için şampuan kullanıyorum. Banyo yaparken vücudumda köpürtüp bekletiyorum , birkaç kullanım sonrası geçiyor. Ama her yaz tekrar çıkıyor. Ailemde cilt sorunları genetik, babamda , kardeşlerimde de mantar var. Vücudu ıslak bırakmamak lazım. Kan değerlerine baktırdın mı son zamanlarda?

Cildiye bölümüne randevu al mutlaka. Ben mantar için şampuan kullanıyorum. Banyo yaparken vücudumda köpürtüp bekletiyorum , birkaç kullanım sonrası geçiyor. Ama her yaz tekrar çıkıyor. Ailemde cilt sorunları genetik, babamda , kardeşlerimde de mantar var. Vücudu ıslak bırakmamak lazım. Kan değerlerine baktırdın mı son zamanlarda?
Yani bebek için tedavi olacagiz aşılama yaptıracağız onun için tahlil yapti doktor pazartesi günü b12 eksik çıktı sadece ilgisi var mıdır o kan tahlilleriyle bilmiyorum ama

Kaşınıyorsa tatlı tatlı mantardır
Kaşınmıyorsa egzama olabilir
Ama gül hastalığına daha çok benziyor stres ve sıkıntıdan kaynaklı oluyor bende bi dönem geçirdim sırtımda çok vardı şampuan kullanmıştım geçmişti ketoraldı şampuanın adı

Kaşınıyorsa tatlı tatlı mantardır
Kaşınmıyorsa egzama olabilir
Ama gül hastalığına daha çok benziyor stres ve sıkıntıdan kaynaklı oluyor bende bi dönem geçirdim sırtımda çok vardı şampuan kullanmıştım geçmişti ketoraldı şampuanın adı
Boynumdakiler kaşıntı yapmıştı ama ensemde ve vucudumdakiler kasinti yapmadı canım

Boynumdakiler kaşıntı yapmıştı ama ensemde ve vucudumdakiler kasinti yapmadı canım
Doktora gidin ama gül hastalığı bu durum
Sıkıntılı bir süreçten geçiyorsanız ondan olmuştur geçici bir durum korkmayın olabilidiğince stres yapmayın derim geçmiş olsun 🙏🌸

Back
X