Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım sağlık ocağına gitmiştim geçmiyor mu bunlarMantar bu , benim de boynumda ve göğsümde her yaz kahverengi mantar lekeleri çıkar. 2. Fotoğraftaki gibi bazı yerlerde de döküntü, pullanma ve kaşıntı oluyor. Cildiye bölümüne mi gitmiştin?
Cildiye bölümüne randevu al mutlaka. Ben mantar için şampuan kullanıyorum. Banyo yaparken vücudumda köpürtüp bekletiyorum , birkaç kullanım sonrası geçiyor. Ama her yaz tekrar çıkıyor. Ailemde cilt sorunları genetik, babamda , kardeşlerimde de mantar var. Vücudu ıslak bırakmamak lazım. Kan değerlerine baktırdın mı son zamanlarda?Yok canım sağlık ocağına gitmiştim geçmiyor mu bunlar![]()
Yani bebek için tedavi olacagiz aşılama yaptıracağız onun için tahlil yapti doktor pazartesi günü b12 eksik çıktı sadece ilgisi var mıdır o kan tahlilleriyle bilmiyorum amaCildiye bölümüne randevu al mutlaka. Ben mantar için şampuan kullanıyorum. Banyo yaparken vücudumda köpürtüp bekletiyorum , birkaç kullanım sonrası geçiyor. Ama her yaz tekrar çıkıyor. Ailemde cilt sorunları genetik, babamda , kardeşlerimde de mantar var. Vücudu ıslak bırakmamak lazım. Kan değerlerine baktırdın mı son zamanlarda?
Ben mantara benzettimEki Görüntüle 3598459 Eki Görüntüle 3598460 kızlar bunlar nedir bilgisi olan var mi doktor alerjik dedi hap ve krem verdii ama fayda etmedi çoğalmaya devam ediyor![]()
Pityreasis Rose diye bisey çıkıyor ona da benziyor bide mantar diye çıkıyor ona da benziyorBen mantara benzettim
Görseli Google arama ekranından kamera işaretini seçerek aratsanıza ne çıkacağını ben de merak ettim şimdi
Boynumdakiler kaşıntı yapmıştı ama ensemde ve vucudumdakiler kasinti yapmadı canımKaşınıyorsa tatlı tatlı mantardır
Kaşınmıyorsa egzama olabilir
Ama gül hastalığına daha çok benziyor stres ve sıkıntıdan kaynaklı oluyor bende bi dönem geçirdim sırtımda çok vardı şampuan kullanmıştım geçmişti ketoraldı şampuanın adı
Doktora gidin ama gül hastalığı bu durumBoynumdakiler kaşıntı yapmıştı ama ensemde ve vucudumdakiler kasinti yapmadı canım
Çok teşekkür ederim bayramdan sonra gideceğim mutlakaDoktora gidin ama gül hastalığı bu durum
Sıkıntılı bir süreçten geçiyorsanız ondan olmuştur geçici bir durum korkmayın olabilidiğince stres yapmayın derim geçmiş olsun![]()
stresten oluyor diye biliyorum çoğunluklaEki Görüntüle 3598459 Eki Görüntüle 3598460 kızlar bunlar nedir bilgisi olan var mi doktor alerjik dedi hap ve krem verdii ama fayda etmedi çoğalmaya devam ediyor![]()
Olabilir bebek için tedaviye başladık olacak mı olmayacak mı var mı yok mu diye düşünmekten kendimi alamıyorumstresten oluyor diye biliyorum çoğunlukla