Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişe yok onda cnm merak etmeEki Görüntüle 3195291 Kızlar sonradan oluşan bu beyaz çizgi nedir acaba başına gelen var mı
ama çok belirtim var vücudumu tanıyorum bozuk olma ihtimali var mı acaba bi umut isteBişe yok onda cnm merak etmetek çizgi cikmiis T nin yanın da da kırmızı çizgi olsaydı. Pozitif olurdu o beyaz çizgi bı anlam ifade etmiyor
Şöyle bakalım belirtilerini burada hamilelerin duası kabul olurmuş RABBİM sana çok güzel hayırlı sağlıklı evlat verir inşallah benimde belirtiler oldu hem ben 5 yıl sonra kaldımama çok belirtim var vücudumu tanıyorum bozuk olma ihtimali var mı acaba bi umut iste![]()
Canım çok çok fazla damlatmissin testte bozuk gösterge vermişEki Görüntüle 3195291 Kızlar sonradan oluşan bu beyaz çizgi nedir acaba başına gelen var mı
Normalde her zaman 3,4 gün önce kesin adet olurum hiç şaşmaz adet olcakmışım gibi 3 gündür çekiyorum sadece bir kere kahverengi leke dün sabahta çok çok çok hafif pembe bi kan geldi durdu sonra belim de batma kasıklarımda ağrı ve yürürken bile göğüsümü tutuyorum çok ağrıyor ve göğüs üçünün etrafında noktalar oluştu bacaklarım çok ağrıyor çok çok çok teşekkür ederim güzel duanız düşünceniz içinŞöyle bakalım belirtilerini burada hamilelerin duası kabul olurmuş RABBİM sana çok güzel hayırlı sağlıklı evlat verir inşallah benimde belirtiler oldu hem ben 5 yıl sonra kaldımmucize
Ayyy gerçekten mi bozuk mu yani testCanım çok çok fazla damlatmissin testte bozuk gösterge vermiş![]()
Ya bu değişik bi test damlatma çubuğu yok nasıl yapacağımı şaşırdımTest bozulmuş bence, tekrarlasanız daha iyi olur.
Bak benimki şöyleydi benim adetlerim düzensizdir normalde bayağı düzensiz 2 ay bile olmadığım olmuştu benim adetim bu ay da gecikince bende umursamadım ama bende leke felan gelmedi hiç sadece biraz akıntım vardı ama kasıklarım acayip agriyordu tuvalete kostum bişe yoktu sonra bı his vardı içimde tuhaf bı his bişe oldu vücuduma hissettim eşime test al gel dedim getirdi akşama yaptım saniyesinde cift çizgi çıktıNormalde her zaman 3,4 gün önce kesin adet olurum hiç şaşmaz adet olcakmışım gibi 3 gündür çekiyorum sadece bir kere kahverengi leke dün sabahta çok çok çok hafif pembe bi kan geldi durdu sonra belim de batma kasıklarımda ağrı ve yürürken bile göğüsümü tutuyorum çok ağrıyor ve göğüs üçünün etrafında noktalar oluştu bacaklarım çok ağrıyor çok çok çok teşekkür ederim güzel duanız düşünceniz için![]()
Kesinlikle bozukAyyy gerçekten mi bozuk mu yani test