kizlar galiba yanildim :( akil verin lutfen :(

4 ay boyunca sizi takip edip duran birinden mi etkilendiniz? :KK57:

Allahim sana geliyorum.
Baskasi olsa pesimde bi sapik dolaniyo diyip tedbirini alirdi. Iyi cesaret valla sizdeki. Sapiklara sempati duyan insanlarda varmis. Ögrenmis oldum bu sayede:KK58:

Ben şok. :KK57:
Konuyu okurken korkudan tüylerim diken diken olmuş sonunda aha dedim bu kıza kesin bir şey oldu olmadığını öğrenince bir oh çektim..

Kusura bakmayın da siz iyi misiniz ya?! Sizi takip eden bir adamla buluşacaktınız öyle mi? Cesaret hapı falan mı iciyorsunuz nedir bu yaptığınızın adı?

akşam akşam ne içtiysen ondan istiyorum olur mu çok basit cümleler kurmuşsun hiç kusura bakma cevap verip başka bir konuda seninle polemiğe girmeyeceğim..dünyada ilk boşanan kadın edasından ya da boşanan kadınların temsilciliğini üstlenmekten vazgeç zira beceremiyorsun ..burda takılacağın şey şizofrenik kişilik olma ihtimali olan adamken sen başka bir üyenin kelimelerine takılıyorsun ve sığ mantıkla takılmaya devam ediyorsun evet ben bi ifade karmaşası yaratmışım ama sadece karmaşa yaratmışım fikrim sabit..olayım boşanmış kadın düşmanlığı değil çarpıtmaya boyutlar getirmişsin.selametle gözardı et beni çnkü ne yazarsan yaz cevabım olmayacak sana..veremediğimden değil gereksizleşmemek adına.
Sana biraz yüklenilmiş ama,Sadece ifaden yanlış olmuş ve sen de açıklamasını yapıp özrünü dilemişsin.Açıklama yapmasan da okuduğumda yanlış algılamadım.Ne demek istediğini gayet iyi anladım.
Mesele boşanmış boşanmamış değil.İnsanız hepimizin başına hayatta herşey gelir.
FAKAT,başından bir evlilik geçmiş,iyi kötü birşeyler yaşamış,acı tatlı tecrübeler edinmiş,evlilikte güven yıkılmış,ve boşanma tecrübesini yaşamış kadınlarımızın , bekar kızlardan iki tık daha fazla tecrübleri olduğu için, hayata daha temkinli bakma taraftarıyım.

Hayatta insana yaşadıkları birşey öğretmeli.Tecrübesiz genç bir kız,ona şiirler yazan,hayatını öğrenmeye çalışan bekleyen takip edene belki hemen güvenebilirdi.Ama Boşanmış konu sahibinin duygularına tecrübelerini katarak hareket etmesi,bir daha üzülmesinin önüne geçer.

Back
X