Kızlar gebeliğini burun kasintisiyla öğrenen lütfen yazabilirmi

Hamileliğini yada gebelik basinda burun kaşıntısı yansıyanlar genişlerin cinsiyeti nedirrr
Valla cok sacma gelecek ama hamileligimin basindan beri burun kasintisi yasiyorum ve hergun mutlaka birkac kez arka arkaya bir kac kere hapsiriyorum suan bu mesaji yazarkende hapsirdim
Bu arada bebegimin cinsiyeti erkek

Aaa çok şaşırdım gerçek mi bu? :)
bebeğimin cinsiyeti belli değil ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri burun kaşıntısı yaşıyorum ve sık sık hapşırıyorum. :KK30:
Böyle olunca bebişin cinsiyeti ne oluyomuş ki :)))

Aaa çok şaşırdım gerçek mi bu? :)
bebeğimin cinsiyeti belli değil ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri burun kaşıntısı yaşıyorum ve sık sık hapşırıyorum. :KK30:
Böyle olunca bebişin cinsiyeti ne oluyomuş ki :)))
Bende ogrendigimden beri burun kasintisi ve hapsirik yasiyorum.benim ki erkek canim lutfen ogrenir ogrenmez burdan paylas bende bi merak ettim bununla bi ilgisi var midir die

Burun kasintisindan ogrenmedim ama cok kasinir oldu burnum.

Icten degil distan bir kasinti. Burnumun ucu cok gicik bir sekilde kasiniyor uzun sure.

Benim bazi adet zamanlarimda da olurdu bu, onun icin hic hamilelige baglamadim.

1 haftadır burnum felaket kaşınıyo :halay:4 aylık bebeğim var kızlar kalbime indirmeyin oda nerden çıktı Allah aşkına :KK70:
Benim adet zamanlarimda da olurdu, korkmayin bence:KK48:
Bnm de aynı öyle dışı ve ucu sürekli acaba cinsiyet ne bizlerim
Cinsiyetle alakasi var midir acabao_O

Kirk yil dusunsem aklima gelmeyecek bi durum:KK48:

Bu arada ben kiz oldugunu hissediyorum sanki biraz. Bakalim tutar mi:KK51:

Benim adet zamanlarimda da olurdu, korkmayin bence:KK48:

Cinsiyetle alakasi var midir acabao_O

Kirk yil dusunsem aklima gelmeyecek bi durum:KK48:

Bu arada ben kiz oldugunu hissediyorum sanki biraz. Bakalim tutar mi:KK51:
Bnde kiz hissediyorum ogrenmedinmi sen daha canim. Ogrenince yaz bakalim.merak ettim.bnm daha çok erkende ve deli gibi dışı kasinio

Bnde kiz hissediyorum ogrenmedinmi sen. Ogrenince yaz bakalim.merak ettim.bnm daha çok erkende ve deli gibi dışı kasinio
Yok canim ogrenmedim daha. Evimden uzaktayim bayrama kadar kendi doktoruma gidemedigim, baska doktorlara gittigim icin sormadim henuz. Karnim da cok belirginlesmedi ama genisledim biraz. Kiz gibi diyor akrabalar genelde:KK48:
Bakalim hayirlisi :)
Senin kac haftalik?

Yok canim ogrenmedim daha. Evimden uzaktayim bayrama kadar kendi doktoruma gidemedigim, baska doktorlara gittigim icin sormadim henuz. Karnim da cok belirginlesmedi ama genisledim biraz. Kiz gibi diyor akrabalar genelde:KK48:
Senin kac haftalik?
6 daha çok yeni sağlıkla bir kizim olsun çok istiyorum canim Allah gönlümüze göre versin inşallah

Senin kac haftalik?
Canim öğrenince yazarmisin bnde merak ettim

Back
X