- 23 Haziran 2017
- 90
- 28
- 88
- 37
- Konu Sahibi Cimcimekizim
Hamileliğini yada gebelik basinda burun kaşıntısı yansıyanlar genişlerin cinsiyeti nedirrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla cok sacma gelecek ama hamileligimin basindan beri burun kasintisi yasiyorum ve hergun mutlaka birkac kez arka arkaya bir kac kere hapsiriyorum suan bu mesaji yazarkende hapsirdimHamileliğini yada gebelik basinda burun kaşıntısı yansıyanlar genişlerin cinsiyeti nedirrr
Bende ogrendigimden beri burun kasintisi ve hapsirik yasiyorum.benim ki erkek canim lutfen ogrenir ogrenmez burdan paylas bende bi merak ettim bununla bi ilgisi var midir dieAaa çok şaşırdım gerçek mi bu? :)
bebeğimin cinsiyeti belli değil ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri burun kaşıntısı yaşıyorum ve sık sık hapşırıyorum.
Böyle olunca bebişin cinsiyeti ne oluyomuş ki :)))
Bende ogrendigimden beri burun kasintisi ve hapsirik yasiyorum.benim ki erkek canim lutfen ogrenir ogrenmez burdan paylas bende bi merak ettim bununla bi ilgisi var midir die
Bnm de aynı öyle dışı ve ucu sürekli acaba cinsiyet ne bizlerimBurun kasintisindan ogrenmedim ama cok kasinir oldu burnum.
Icten degil distan bir kasinti. Burnumun ucu cok gicik bir sekilde kasiniyor uzun sure.
Benim bazi adet zamanlarimda da olurdu bu, onun icin hic hamilelige baglamadim.
Benim adet zamanlarimda da olurdu, korkmayin bence1 haftadır burnum felaket kaşınıyo4 aylık bebeğim var kızlar kalbime indirmeyin oda nerden çıktı Allah aşkına
![]()
Cinsiyetle alakasi var midir acabaBnm de aynı öyle dışı ve ucu sürekli acaba cinsiyet ne bizlerim
Bnde kiz hissediyorum ogrenmedinmi sen daha canim. Ogrenince yaz bakalim.merak ettim.bnm daha çok erkende ve deli gibi dışı kasinioBenim adet zamanlarimda da olurdu, korkmayin bence
Cinsiyetle alakasi var midir acaba
Kirk yil dusunsem aklima gelmeyecek bi durum
Bu arada ben kiz oldugunu hissediyorum sanki biraz. Bakalim tutar mi![]()
Yok canim ogrenmedim daha. Evimden uzaktayim bayrama kadar kendi doktoruma gidemedigim, baska doktorlara gittigim icin sormadim henuz. Karnim da cok belirginlesmedi ama genisledim biraz. Kiz gibi diyor akrabalar geneldeBnde kiz hissediyorum ogrenmedinmi sen. Ogrenince yaz bakalim.merak ettim.bnm daha çok erkende ve deli gibi dışı kasinio
6 daha çok yeni sağlıkla bir kizim olsun çok istiyorum canim Allah gönlümüze göre versin inşallahYok canim ogrenmedim daha. Evimden uzaktayim bayrama kadar kendi doktoruma gidemedigim, baska doktorlara gittigim icin sormadim henuz. Karnim da cok belirginlesmedi ama genisledim biraz. Kiz gibi diyor akrabalar genelde
Bakalim hayirlisi :)
Senin kac haftalik?
Canim öğrenince yazarmisin bnde merak ettimYok canim ogrenmedim daha. Evimden uzaktayim bayrama kadar kendi doktoruma gidemedigim, baska doktorlara gittigim icin sormadim henuz. Karnim da cok belirginlesmedi ama genisledim biraz. Kiz gibi diyor akrabalar genelde
Bakalim hayirlisi :)
Senin kac haftalik?