- 13 Aralık 2020
- 1.015
- 907
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben soramadım çünkü yok diyorlar öbür gebeliklerimdede de yok demişlerdi ben dinlemedimBuna bişey diyemem maalesef bende 10 gün önce aşılama yaptırdım doktoruma sordum oruç konusunu, ''ben hamile hastalarıma oruç tutmalarını önermiyorum sende anne adayisin ve bol sıvı tüketmen güzel beslenmen gerekiyor" dedi, henüz anne aday adayı bana bile :))
Sen hamileliğin tadını çıkart kafana bir şey takıp stres yapma bebek etkilenir daha yeni oluşuyorken bile. Ne boş ne dış hamilelik ikisi de değil. Sağlıkla beslen sağlıkla kucağına al bebişini korkmak vs seni strese sokar. 10 gün sonra falan kese görünür rahatçaUmarım öyledir yaa netten araştırıyorum dış gebelik belirtileri nelerdir diye söylediği hiç Bi belirti yok ama işte psikolojik olarak kendimi karışık his ediyorum
Az önce geldim hastaneden yükseliş var 378 olmuş Bi hafta sonra tekrardan gel keseyi görmek istiyorum dedi kanaman ağrın bayılma felan olursa direk acile geliyorsun dedi ama beden olarak kendimi iyi his ediyorum çok şükürSen hamileliğin tadını çıkart kafana bir şey takıp stres yapma bebek etkilenir daha yeni oluşuyorken bile. Ne boş ne dış hamilelik ikisi de değil. Sağlıkla beslen sağlıkla kucağına al bebişini korkmak vs seni strese sokar. 10 gün sonra falan kese görünür rahatça
Oh şükür, haftaya kese görünür allahın izniyleAz önce geldim hastaneden yükseliş var 378 olmuş Bi hafta sonra tekrardan gel keseyi görmek istiyorum dedi kanaman ağrın bayılma felan olursa direk acile geliyorsun dedi ama beden olarak kendimi iyi his ediyorum çok şükür![]()
İnşallah Allah razı olsun canım benim darısı seninde başına hayırlısıylaOh şükür, haftaya kese görünür allahın izniyle![]()
Merhaba üzmek istemem ama düsuğunüzden ne kadar sure sonra hamile kaldiniz bu arada Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallahSu an yeni başlayan bir gebeliğin var iki günde bir kan verip takip edicem min %60 artış olması sağlıklı oldugu anlamına geliyor diyip seni gönderirler bi de folik verirler. Benim de bir düşüğüm var ama bana folik asiti bıraktırmadı doktorum hala kullanıyorum
Merhaba kasımın 7siydi düşüğüm gerçekleşti 2 buçuk aylıktı 3 ay sonra korunmadan tekrar gebe kaldım bakalım artık hayırlısı olsunMerhaba üzmek istemem ama düsuğunüzden ne kadar sure sonra hamile kaldiniz bu arada Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
Konuyu tamamen okuyunca gordum yazmissiniz tesekkur ederim
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahMerhaba kasımın 7siydi düşüğüm gerçekleşti 2 buçuk aylıktı 3 ay sonra korunmadan tekrar gebe kaldım bakalım artık hayırlısı olsun
Amin inşallah yaRabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Bugün yine kan verdim e nabıza düştü numune redeedildi diyor ne anlama geliyor Bi bilginiz var mı acabaAmin inşallah ya
Merhaba sorun değil, düşük olan gebeliğimde korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra gebe kaldım. Ama kafaya takmamak lazım su an yine deniyoruz bakalım ne zaman tutarsa :)Merhaba üzmek istemem ama düsuğunüzden ne kadar sure sonra hamile kaldiniz bu arada Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
Konuyu tamamen okuyunca gordum yazmissiniz tesekkur ederim
ay bana da dua eder misin ben de tatmak istiyorum artık bu duyguları kalbim sızlıyor bebek için… hamilelerin duası kabulnolurmul lütfen bana da et şu mübarek günlerde rabbim kucağımı boş bırakmadın artıkAmin inşallah ya
Rabbim en güzel vakitte yüzünüzü güldürsun insallah sagliklı minnoslar nasip etsinMerhaba sorun değil, düşük olan gebeliğimde korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra gebe kaldım. Ama kafaya takmamak lazım su an yine deniyoruz bakalım ne zaman tutarsa :)
Bu mübarek günlerde rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda hayırlısıyla o sevinci mutluluğu tatırsın inşallah canımay bana da dua eder misin ben de tatmak istiyorum artık bu duyguları kalbim sızlıyor bebek için… hamilelerin duası kabulnolurmul lütfen bana da et şu mübarek günlerde rabbim kucağımı boş bırakmadın artık