Kızlar gebelik kesem göründü

zambakl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
272
3
0
İstanbul
Kızlar dün doktora gittim ve keseyi gördü..Çapı ve ölçüleri tam olarak gebelik haftama uygun çıktı 6+0 ama bebişi göremedik 2 hafta sonra gideceğim.

Kızlar size sorum çapı normal ise bebek düzgün gelişiyr demek değil midir?

ne guzel ıste bak gebelıgınle uyumluymus kesen masallah
hayırlısıyla bebısıde gorursunuz ınsallah

kızlar mrb hepinize bende bugün üye oldum buraya benimde 5+6 hamileyim 18 mm çıktı kese boyutları ve bebek görünmedi çok korkuyorum acaba bebek yokmudur birkez bebeğim 3 aylık karnımda öldü birkez de düşük yaptım çok korkuyorum lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim :sinifsinif:

canım korkma genelde 7 haftalıkken gözüküyomuş bende 6 haftalık hamileyim ben pzt dr gidicem ve inşallah hem kendisini görücez hemde kalp atışlarını dinlicez

tşklr zehranurcum doktorum kese çapının normal boyutta olduğunu herhangi bi ters durumun olmadığını söyledi çok mutluyum 10 gün sonra inş görücem bebeğimi allah herkese tattırsın bu duyguyu inş sorunsuz devam eder

kızlar takmayın kafanıza mutlu olun stres yapmayalım veren rabbim alanda rabbim ne yazdıysa onu görücez no panik rahat olun bu arad benimde dün kesem göründü doktor bir çok tahlil verdi doktor size tahlil vermedimi kan idrar vb..

kan idrar verdi herşey normal çıktı ama yine de tedirginlik ve kaybetme korkusu var işte bundan önce bebeğim düşmüştü o yüzden tedirginim hayırlısı allahtan

arkadaslar herkeze mrb. yeni üye oldum.sad. günüm 02 agustos du özel dr a gittim 6 haftalık dedi ankara da büyük doguma gittim dün o da 4 haftalık diyor kese görünüyor fakat henüz bebegi göremediler usg (alttan muayene) den baktılar ordada aynı sekilde 4 haftalık anca dedi bebeğin görünmemesi normalmidir bu haftada yada kese görünsede bebegin olmama olasılıgı varmıdır acaba tecrübelerinizden yararlanmak isterim ALLAH herkesin gönlüne göre versin inşallah

bebişleriniz hayırlı olsun kızlar
benim ilk 5+6 iken bakılmıştı gebelik kesesine
doktor karından bakmıştı kese vardı ama bebeği göremedi diye alttan da bakalım demişti
alttan baktığında bebeği de görmüştük tam 2.5 mm idi
darısı sizlerin başına inşallah
sağlıklı bebişler dilerim

aytugba, rahat ol, önce kese görünüyor, 2 hafta sonra falan da çağırıp kalp atışına bakıyorlar, olumsuz bir şey olsa söylenirdi herhalde,İnşallah herşeyin hayırlısı olur.
Ben de 12 haftalık hamileyim,İnşallah Allah hayırlıysa hepimizinkini tamamına erdirir,kendine iyi bak.

gözünaydın... hadi inş 15 gun sonra hem bebegini hem de kalp atısını gorursunuz. allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…