• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gebelik olabilri mi

Pamukcandy

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
286
Kızlar 26sında reglim bitti 28inde etkinlik yaptık ama korunduk biraz önce lavabodsyken pembe bir leke gördüm sildim silince kahverengiye döndü bir sonraki reglime 10 gün var göğüslerde de hafif hassasiyet var ne diyorsunuz 😍 test ne zaman yaparsam en doğru sonuç çıkar çok heyecanlandımm

Kızlar 26sında reglim bitti 28inde etkinlik yaptık ama korunduk biraz önce lavabodsyken pembe bir leke gördüm sildim silince kahverengiye döndü bir sonraki reglime 10 gün var göğüslerde de hafif hassasiyet var ne diyorsunuz 😍 test ne zaman yaparsam en doğru sonuç çıkar çok heyecanlandımm
Gebelik istiyor msnz

Merhaba en son adet tarihim 23 mayıs, 6 haziran doğurganlığın en yüksek olduğu gün. Dün öğlen kan verdim beta değeri 0.9 çıktı bugün tekrar kan verdim 1.6 çıktı. Gebelik mümkün olabilir mi? Gebeliğe zarar verecek bir alanda çalışıyorum, bu yüzden gün gün dikkat ediyorum.

3 Haziran'da regl gördüm 3 gün sürdü bugün de hafif ağrım var kaşık bölgemde test alacak bı konumda değilim sizce yumurtlama günüm olabilir mi

Back
X