- 19 Ocak 2024
- 46
- 2
- 6
- 27
- Konu Sahibi yildizeylul
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen çıktıysa var canımKızlar adetim 7 gün geçti böyle çıktı testim sizce sonuç nedir
En fazla 5 dakkaHemen çıktıysa var canım
O zaman var kan ver netleştir cnm hayırlı olsınEn fazla 5 dakka
Kasıklarımda batma adet gecikmesi bide akıntı oldu kasık batmam geçti bugünBelirtileriniz nedir acaba
Bende kızımı böyle öğrenmiştim geç döllenme olabilir ama var gibi hayırlısı olsun kan testi verinKızlar adetim 7 gün geçti böyle çıktı testim sizce sonuç nedir
Benimde yoğun şeffaf akıntım var arada beyazda görüyorum çamaşırımda sizinde öyle miKasıklarımda batma adet gecikmesi bide akıntı oldu kasık batmam geçti bugün
Pcosum varBende kızımı böyle öğrenmiştim geç döllenme olabilir ama var gibi hayırlısı olsun kan testi verin
Evet bazen rengi beyaza dönüyor ama yapış yapış değilBenimde yoğun şeffaf akıntım var arada beyazda görüyorum çamaşırımda sizinde öyle mi
Olsun var bence ya hamilesiniz bence umutlandırmak da istemiyorum ama kan mutlaka verinPcosum var
Bence hamilesin canım en iyi sonuç kan vermende inşallah güzel haberler alırsın kanda çıkarsa yazar mısın buraya daKızlar adetim 7 gün geçti böyle çıktı testim sizce sonuç nedir
Tabi ki yazarım iki kere test yaptım ikisisde böyle çıktıBence hamilesin canım en iyi sonuç kan vermende inşallah güzel haberler alırsın kanda çıkarsa yazar mısın buraya da![]()
Hayırlısı olsun inşallah vardırTabi ki yazarım iki kere test yaptım ikisisde böyle çıktı
Kızlar selam benim de adetim 5-6 gün var bugün test yaptım böyle çıktı yorumlayabilir misinizKızlar adetim 7 gün geçti böyle çıktı testim sizce sonuç nedir
Çok silik görünüyor gibi canım bence adet gününü bekleKızlar selam benim de adetim 5-6 gün var bugün test yaptım böyle çıktı yorumlayabilir misiniz![]()
Evet çok silik bekleyemedim yaptım silik görünenler de pozitif çıktığını okuyuncaÇok silik görünüyor gibi canım bence adet gününü bekle![]()
Evet çok silik bekleyemedim yaptım silik görünenler de pozitif çıktığını okuyuncateşekkür ederim
Bu işler sabır işi sizi çok iyi anlıyorum ama bence beklemekte fayda var canımEvet çok silik bekleyemedim yaptım silik görünenler de pozitif çıktığını okuyuncateşekkür ederim
Benimde böyleydi canım hamileyim sende kan verKızlar selam benim de adetim 5-6 gün var bugün test yaptım böyle çıktı yorumlayabilir misiniz![]()