Kızlar gebelik testi bi bakar mısınız?

EsraLgnEsra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
146
159
33
34
Merhabalar,
Adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım. 7 dk sonra silik bir çizgi gördüm o kadar sevindim ki hamileyim dedim. Fotoğrafı yüklüyorum bide siz bakın.
IMG_20200918_200517.webp
IMG_20200918_200517.webp
IMG_20200918_200517.webp

Ertesi gün bi hevesle kan tahlili verdim. Ama sonuç <1.20 🙄 ben tabi hayal kırıklığı.
Kan tahlili bat a 5 gün kala vermiş oluyorum. Sizce hala olma ihtimali var mı? Çok heveslenmiştim ama kısmet değilmiş bu ay galiba. Bi kaç aydır arasıra deniyorduk olmadı ama bu ay tam yumurtlama günlerine yakın ilişkimiz olmuştu.
Ayrıca kasık ve bel ağrısı gibi belirtiler de yaşıyorum (psikolojik olabilir)

Pof bu yalancı pozitif de moda oldu. Gebelik olsaydı sınırda filan bi değer olurdu en azından. ☹️ Testin markası after10 mu?

Ben de geçen ay yaşadım. Koştum kana negatifti. Hatta LaRisaCca LaRisaCca predictor ile yaşadı bunu. Regl 1 hafta gecikmeden yapmam test yeminliyim. 🤣
😂😂 Bende mecbur yapıyorum. İşim gereği radyasyonla uğraştığım için en erken zamanda öğrenmeliyim diye. Birazda işime geliyor sanırım. Ama adet gününe kadar yapmicam artık stres oldum kaç gündür

Merhabalar,
Adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım. 7 dk sonra silik bir çizgi gördüm o kadar sevindim ki hamileyim dedim. Fotoğrafı yüklüyorum bide siz bakın. Eki Görüntüle 2694196 Eki Görüntüle 2694196 Eki Görüntüle 2694196
Ertesi gün bi hevesle kan tahlili verdim. Ama sonuç <1.20 🙄 ben tabi hayal kırıklığı.
Kan tahlili bat a 5 gün kala vermiş oluyorum. Sizce hala olma ihtimali var mı? Çok heveslenmiştim ama kısmet değilmiş bu ay galiba. Bi kaç aydır arasıra deniyorduk olmadı ama bu ay tam yumurtlama günlerine yakın ilişkimiz olmuştu.
Ayrıca kasık ve bel ağrısı gibi belirtiler de yaşıyorum (psikolojik olabilir)
Moralınızı bozmak istemem ama test bozuk gibi kırmızı yayılmış ıcıne bı kaç gün daha bekleyip tekrar test yapın eğer hamılelık varsa yıne hcg artacağı ıcın çift çizgi çıkacaktır

Moralınızı bozmak istemem ama test bozuk gibi kırmızı yayılmış ıcıne bı kaç gün daha bekleyip tekrar test yapın eğer hamılelık varsa yıne hcg artacağı ıcın çift çizgi çıkacaktır
Ben testi kan plazmasından yaptım. Sağlıkçıyım bu testi sık sık yaparız. Kan plazmasıyla yapılan test idrara göre çok daha erken çıkar. Ben tam plazma çıkaramadım ev şartlarında. Çok hafif pembe oldu şeffaf olmalıydı. Belkide 2.çizgi ondan çıktı bilemiyorum.

Ben testi kan plazmasından yaptım. Sağlıkçıyım bu testi sık sık yaparız. Kan plazmasıyla yapılan test idrara göre çok daha erken çıkar. Ben tam plazma çıkaramadım ev şartlarında. Çok hafif pembe oldu şeffaf olmalıydı. Belkide 2.çizgi ondan çıktı bilemiyorum.
Kan plazması mı 🙄 kırmızılık içine yayıldığı ıcın bozuk olduğunu düşündüm açıkçası burda da bır çok test gördüm genelde yanlış pozitif cıkıyor ben 5 gün kala hem idrar (silik çıktı sonrasında kan) hemde kan testi yaptırdım sizde yarın kan testiyle deneyin istersenız benım 5 gün kala 23.7 cıkmıstı hcg

Kan plazması mı 🙄 kırmızılık içine yayıldığı ıcın bozuk olduğunu düşündüm açıkçası burda da bır çok test gördüm genelde yanlış pozitif cıkıyor ben 5 gün kala hem idrar (silik çıktı sonrasında kan) hemde kan testi yaptırdım sizde yarın kan testiyle deneyin istersenız benım 5 gün kala 23.7 cıkmıstı hcg
Kan plazması 😁 arkadaşım ilçede kan tahlili olmadığı için bu yöntemle öğrendi 2 gebeliğide ama benimki amatörce oldu tabi ev şartlarında. Şu anda 3 gün var bekliyorum hem korkuyorum. Günüm geçerse bi daha yaptırım artık dayanabilirsem tabi

Kan plazması 😁 arkadaşım ilçede kan tahlili olmadığı için bu yöntemle öğrendi 2 gebeliğide ama benimki amatörce oldu tabi ev şartlarında. Şu anda 3 gün var bekliyorum hem korkuyorum. Günüm geçerse bi daha yaptırım artık dayanabilirsem tabi
Onu nasıl alıyoruz 🤣

Hayırlı olsun bu arada bebeğiniz. Sağlıkla inşallah

Şimdi iyice delirmiş vaziyette olduğumuz içi efenim kendimden kan aldım 😂 sonra kanı dinlenmeye bıraktım. 3 saat sonra plazması üste çıkıyor o plazmayı damlattım teste. Arkadaşta işe yaramıştı onu bile beceremedim bee bide ana olucam 😂😂
Öyle deme analık iç güdüsel yaparsın (ben daha analık hissetmiyorum öyle oluyormus ) 🤦‍♀️🤣

Back
X