Kızlar gebelik testi fotoğrafi ekledim yardiminiza ihtiyacım var

Metdam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
7
3
1
35
Ikinci çizgi silik sizce hamile miyim

Eklentiler

• 20151001_171943.webp
    20151001_171943.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 2.939
Tebrikler ins bebeyini saglikli kucagina alirsin :KK46:

Ayy inşallah canim ya heyecan yaptım şimdi sen öyle deyince acaba hamile miyimki diye düşünüyordum bende :)

Yarın kan tahlili yaptiracagim bakalım kesin sonucu bi ogreneyim. Inanamiyorum bu teste yaao_O

Merhaba arkadaslar, aranizda yeniyim. Benim sat Dan a 8gun var ama dayanamayip test yaptim resimdeki cikti acaba yalnis ola bilirmi

Eklentiler

• IMG-20150930-WA0010.webp
    IMG-20150930-WA0010.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 739
Merhaba arkadaslar, aranizda yeniyim. Benim sat Dan a 8gun var ama dayanamayip test yaptim resimdeki cikti acaba yalnis ola bilirmi
Kiz galiba sende hamilesin ne kadar guzel ya 2 saat ikinde 2 tana hamile haberi aldik

Bencede hamilesin çünkü daha regline 8 gün varken böyle çıkmış. Benim bugün regl günüm olmasına rağmen hafif silikti

benimde sat6 gün var napsam bendede kasık belşrtisi var bir haftayı geçti o belirti daha sayamadıklarımda var napsam bende yapsam çıkarmı ki

Bencede hamilesin çünkü daha regline 8 gün varken böyle çıkmış. Benim bugün regl günüm olmasına rağmen hafif silikti

Bencede yap silikte olsa çıkma ihtimali var :anneadayı:
yarın yapıcam inş hamileyimdir inş... bir sürü belirti var kasık ve göğs ağrısı dışındakiler psikolojik olabilrde . kasık ağrısı ve göğs ağrısı için gidecem doktorada

inşallah yaaa okadr çok isttioruz ki . eşim bide ikiz olur inş . diyo bendr be adam dur daha biri bulamadık bi onu bulalımda diom :):KK71::KK15::KK200:
insallah olur ben regl gunune kadar manyakcasina test yapicam oglumdada oyle yapmistim

Back
X