Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sen buna silik mi diyosun bas baya hamilesin ikinci kizci rahatlikla gorunuyorIkinci çizgi silik sizce hamile miyim
Kiz galiba sende hamilesin ne kadar guzel ya 2 saat ikinde 2 tana hamile haberi aldikMerhaba arkadaslar, aranizda yeniyim. Benim sat Dan a 8gun var ama dayanamayip test yaptim resimdeki cikti acaba yalnis ola bilirmi
insAllah. Isteyen herkese nasip Erwin AllahimKiz galiba sende hamilesin ne kadar guzel ya 2 saat ikinde 2 tana hamile haberi aldik
benimde sat6 gün var napsam bendede kasık belşrtisi var bir haftayı geçti o belirti daha sayamadıklarımda var napsam bende yapsam çıkarmı kiMerhaba arkadaslar, aranizda yeniyim. Benim sat Dan a 8gun var ama dayanamayip test yaptim resimdeki cikti acaba yalnis ola bilirmi
Bencede hamilesin çünkü daha regline 8 gün varken böyle çıkmış. Benim bugün regl günüm olmasına rağmen hafif siliktiMerhaba arkadaslar, aranizda yeniyim. Benim sat Dan a 8gun var ama dayanamayip test yaptim resimdeki cikti acaba yalnis ola bilirmi
Bencede yap silikte olsa çıkma ihtimali varbenimde sat6 gün var napsam bendede kasık belşrtisi var bir haftayı geçti o belirti daha sayamadıklarımda var napsam bende yapsam çıkarmı ki
yarın yapıcam inş hamileyimdir inş... bir sürü belirti var kasık ve göğs ağrısı dışındakiler psikolojik olabilrde . kasık ağrısı ve göğs ağrısı için gidecem doktoradaBencede yap silikte olsa çıkma ihtimali var![]()
hayirlisi olsun. Ben by ay igneyle catlatdim yumurtayi o yuzden endiseliyimBencede hamilesin çünkü daha regline 8 gün varken böyle çıkmış. Benim bugün regl günüm olmasına rağmen hafif silikti
Inşallah hamilesindir canımyarın yapıcam inş hamileyimdir inş... bir sürü belirti var kasık ve göğs ağrısı dışındakiler psikolojik olabilrde . kasık ağrısı ve göğs ağrısı için gidecem doktorada
inşallah yaaa okadr çok isttioruz ki . eşim bide ikiz olur inş . diyo bendr be adam dur daha biri bulamadık bi onu bulalımda diom :)Inşallah hamilesindir canım![]()
Hayırlı olsun,çok sevindim böyle güzel haberler alınca,darısı başımızaIkinci çizgi silik sizce hamile miyim
aminn darısı hepimizn başınaHayırlı olsun,çok sevindim böyle güzel haberler alınca,darısı başımıza
insallah olur ben regl gunune kadar manyakcasina test yapicam oglumdada oyle yapmistiminşallah yaaa okadr çok isttioruz ki . eşim bide ikiz olur inş . diyo bendr be adam dur daha biri bulamadık bi onu bulalımda diom :)![]()