Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki en doğrusu adetin bir iki gün geciktiginde yapman. Sabredemiyoruz hakli olarak en azindan adet gununu bekle. Erkenden yapsan negatif ciksa yine ikna olmazsın erken yaptım belkide hamilelik vardir dersin en azindan bana hep öyle oluyordu.Kızlar bat 7 gün var sizce gebelık testı ne zaman yapmalıyım erken mı şimdiden teşekkürler![]()
Erken gebelik testleri 5 gun kala dan itibaren sonuç verebiliyor ama bence son 3 gun kala yap canımKızlar bat 7 gün var sizce gebelık testı ne zaman yapmalıyım erken mı şimdiden teşekkürler![]()
Teşekkür ederimTabiki en doğrusu adetin bir iki gün geciktiginde yapman. Sabredemiyoruz hakli olarak en azindan adet gununu bekle. Erkenden yapsan negatif ciksa yine ikna olmazsın erken yaptım belkide hamilelik vardir dersin en azindan bana hep öyle oluyordu.
Teşekkür ederimErken gebelik testleri 5 gun kala dan itibaren sonuç verebiliyor ama bence son 3 gun kala yap canım
Rica ederim canımTeşekkür ederim![]()
Çok silik 2 gün sonra tekrarla inşallah vardır
Canım benım 5 gün varken böyle çıktı tam dün yaptım bidaha. Yıne çıktı ıkı gün sonra bidaha yap
Bana var gibi geldı amaBende sabah yaptım baktım belirmeye başladi yoksa bana mı öyle geliyor yardımcı olur musunuz
İnşallah canımBana var gibi geldı ama![]()