Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayalet bi cizgi var gibi geldi banada pek emin olamadim.En iyisi 3 4 gun bekleyim varsa daha net çıkar zaten dayanabilirsem :)Emin olmak için bekle bence canım. Yada tekrarla istersen bi testi. Çnkü küçükken bi gölge varmş gibi duruyor ama yakınlaştırınca yok
Var kuzum hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimSelam kızlar bat 5 şubat bu sabah gebelik testi yaptım. 10 dk da çıkan sonuç. Yumurtlamam erken olmuştu? Hamilemiyim sizce ?
![]()
Ayy inşallah amin canım yaaVar kuzum hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Ama çok düşük çıkacaktır şakın endişelenme daha var adet gününe bende 4 ünde olacağım adet bekliyorum senin gibi bak Benin testimde böyle çıktıAyy inşallah amin canım yaaşimdi heveslenmekte istemiyorum ama hayal bi cizgi var yani görüyorum bilemedim
yarın bi kan tahlili yaptırayım burda çıktıysa orda da çıkar
Ayy evet sizinkiyle aynı. Ayyy inşallah bu ay tutmuştur ya :) aramızda 1 gün var beraber beklicem ne güzel :)perşembe sabahı bidaha yapcam ben :)Ama çok düşük çıkacaktır şakın endişelenme daha var adet gününe bende 4 ünde olacağım adet bekliyorum senin gibi bak Benin testimde böyle çıktı
Silik var gun gectikce koyulasacak insallah hayirli olsun.Selam kızlar bat 5 şubat bu sabah gebelik testi yaptım. 10 dk da çıkan sonuç. Yumurtlamam erken olmuştu? Hamilemiyim sizce ?
![]()
Teşekkür ederim amin inşallah koyulaşır . Allah herkese nasip etsin beklemek çok zormuşSilik var gun gectikce koyulasacak insallah hayirli olsun.
Selam kızlar bat 5 şubat bu sabah gebelik testi yaptım. 10 dk da çıkan sonuç. Yumurtlamam erken olmuştu? Hamilemiyim sizce ?
![]()
Benim daha var 5 şubat. Erken yaptım sabah kalkar kalkmaz aldım elime testi yaptım hiç aklımda yokken. Umarım devamı gelir. Tebrik ederim senide Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inşallah canım benim.Canim tekrarla bir iki gün bekle ilkte bende de böyle olmuştu 2 gün sonra biraz daha belirgindi hemde 6 gün geçmesine rağmen sonra dr gittim 5 haftalikti doktordan sonra tekrar test yaptım tam kırmızı cıktı çizgiler idrardaki degerlerimde geç cıktı biraz inşallah vardır![]()
Benim daha var 5 şubat. Erken yaptım sabah kalkar kalkmaz aldım elime testi yaptım hiç aklımda yokken. Umarım devamı gelir. Tebrik ederim senide Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inşallah canım benim.perşembe sabahı
Bidaha denicem bakalim. Sonuç ne göstercek. :)
Ayyy maşallah bilmiyodum :) Allah analı babalı büyütsün:) inşallah bizde o günleri görürüzO zaman çıkar kuzum daha varken böyle çıktıysa
Benimki doğdu canim 6 buçuk aylık :)
Annesi daha çok küçük vardır inşallah kanda çıkarAyy inşallah amin canım yaaşimdi heveslenmekte istemiyorum ama hayal bi cizgi var yani görüyorum bilemedim
yarın bi kan tahlili yaptırayım burda çıktıysa orda da çıkar
Anne miAnnesi daha çok küçük vardır inşallah kanda çıkar
Çalışıyo olmasam çoktan gitmiştim. Ancak biraz beklemem gerek şimdi gitsem kanda cikmazkine güzel pozitif gibi ngörünüyor sonuç, ama 10 dk beklemek biraz uzun bir süre gibi geldi sanki, bence gidin kan testi yaptırın ben olsam dayanamazdım![]()
Şimdi moralim bozuldu laboquick test markam yanlış sonuç veriyor diyorlar. Galiba boşuna heveslendim.Var sanırım canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin