Gebeliğe Hazırlık Kızlar gebelik testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte onu bilemiyorum lh testlerin içine karışmış yumurtlamabtesti diye yaptım ertesi günü gördüm çok şaşırdım

Canım ne yaptın?
Bekliyorum çıkmaz diye korkudan testde yapmadım adetlerimde düzensiz bazen 19 günde bir oluyorum bazen 21 bazende 28 cumartesi 19 gün oluyo bekleyim bakalım göğüs ağrısı ve bel ağrısından başka bir belirti yok canım ilgin için çok sağol Rabbim muradımıza kavuştursun inşallah

Bekliyorum çıkmaz diye korkudan testde yapmadım adetlerimde düzensiz bazen 19 günde bir oluyorum bazen 21 bazende 28 cumartesi 19 gün oluyo bekleyim bakalım göğüs ağrısı ve bel ağrısından başka bir belirti yok canım ilgin için çok sağol Rabbim muradımıza kavuştursun inşallah
Âmin canım İnşaAllah cümlemizi bebişlerimize kavuştursun hayırlısıyla İnşaAllah ☺️🥰 daha erkenmiş 19 gün İnşaAllah pozitif olur ❤️

Kızlar selam adetim çok düzenli değil 30-35 gün arasında oluyorum. En son 24 Nisanda adet oldum. Dayanamayıp test yaptım tek çizgi çıktı 1 saat sonra teste baktığımda bu haldeydi. Biliyorum testi çok erken yaptım 😥 sizce hamile olabilir miyim? Test neden böyle oldu?
Kuruma cizgisi canim tekrarla testi

Back
X