- 16 Kasım 2021
- 245
- 80
- 13
- 34
- Konu Sahibi Melekkmelek
Kızlar bugün adetim gecikeli 5 gün oldu test yaptım ben bir şey göremiyorum ama sizce hayalet çizgi var mı yardım edin lütfennnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle düşünüyorum ama geç döllenme olabilirmiş eczaneyi aradım öyle dedi bende merak ediyorum o yüzden atmak istedim burayaRegliniz 5 gün geçtiyse belirgin bir çizgi çıkmalıydı
Kızlar bugün adetim gecikeli 5 gün oldu test yaptım ben bir şey göremiyorum ama sizce hayalet çizgi var mı yardım edin lütfennnnnEki Görüntüle 2975742
Tek yaptım renkli siyah yaptım o kdr bu kan ver yada testi tekrarla kuzum biKızlar bugün adetim gecikeli 5 gün oldu test yaptım ben bir şey göremiyorum ama sizce hayalet çizgi var mı yardım edin lütfennnnnEki Görüntüle 2975742
Niye Pcos var mı sizde ki geç yumurtlama olsunBende öyle düşünüyorum ama geç döllenme olabilirmiş eczaneyi aradım öyle dedi bende merak ediyorum o yüzden atmak istedim buraya
Normal kaset test yok mu ondan yapsanızKızlar bugün adetim gecikeli 5 gün oldu test yaptım ben bir şey göremiyorum ama sizce hayalet çizgi var mı yardım edin lütfennnnnEki Görüntüle 2975742
Hayır yok :/Niye Pcos var mı sizde ki geç yumurtlama olsun
Yok ki bunda meraktan dayanamadım az önce aldım gidip. Kaset testte daha mı rahat çıkıyor. Ben ilk defa yaşıyorum bunu o yüzden pek bilmiyorum soruyorum herşeyi :)Normal kaset test yok mu ondan yapsanız
Geç döllenme Pcos da oluyor diye biliyorum ama hormon dengesi bozulduysa da olabilir. Çok şüpheniz varsa kan testi verin.Hayır yok :/
Ben bu erken gebeliklere güvenmiyorumYok ki bunda meraktan dayanamadım az önce aldım gidip. Kaset testte daha mı rahat çıkıyor. Ben ilk defa yaşıyorum bunu o yüzden pek bilmiyorum soruyorum herşeyi :)
Pazartesiyi beklemem gerekiyor kan içinGeç döllenme Pcos da oluyor diye biliyorum ama hormon dengesi bozulduysa da olabilir. Çok şüpheniz varsa kan testi verin.
Kaç günde bir olayon kuzum sen en son adet tarihin ne kiHayır yok :/
Normalde çıkmaz dediler diye aldım bunuda şuan ne yapacağımı şaşırdım vallahiBen bu erken gebeliklere güvenmiyorum
Yarin sabah ilk idrarla yap cnmYok ki bunda meraktan dayanamadım az önce aldım gidip. Kaset testte daha mı rahat çıkıyor. Ben ilk defa yaşıyorum bunu o yüzden pek bilmiyorum soruyorum herşeyi :)
23 kasımda adet oldum en son pazartesi günü olmam gerekiyordu hep 28 günde bir adet olurum normalde ilk defa bu kadar gecikti gögüslerimde hassaslaştı dolgunlaştı o yüzden test yaptımKaç günde bir olayon kuzum sen en son adet tarihin ne ki
Öyle yapacağım artık tekrardan test yapacağım inşallah senin dediğin gibidir hayalet çizgi vardırYarin sabah ilk idrarla yap cnm
Sabah ilk idrarla test yap cnm şimdi yapma23 kasımda adet oldum en son pazartesi günü olmam gerekiyordu hep 28 günde bir adet olurum normalde ilk defa bu kadar gecikti gögüslerimde hassaslaştı dolgunlaştı o yüzden test yaptım
Var kuzum burda haykirican biliyorum beni de etiketle kızÖyle yapacağım artık tekrardan test yapacağım inşallah senin dediğin gibidir hayalet çizgi vardır