- 16 Kasım 2021
- 245
- 80
- 13
- 34
- Konu Sahibi Melekkmelek
Bende bir var gibi görüyorum bir yok gibi gözlerim bozulacak artık bakmaktanben var gibi gördüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bir var gibi görüyorum bir yok gibi gözlerim bozulacak artık bakmaktanben var gibi gördüm
İnşallah vardır gerçekten. Doğum kontrol haplarında saatlerinde gününde şaşma olunca gebe kalan çok duydum. İnşallah gönlüne göre olurBence de var gibi cnm kan vermen daha sağlıklı
Benimde bugün 9 gün oldu daha olmadım pazartesiyi bekliyorum kontrol hapı kullanıyorum bide mayıstan beri ilk defa böyle oldu idrar testi yaptım negatif çıktı bilmiyorum niye oldu
Sagol cnm Allah isteyen değerini bilenlere nasip etsin inşallah benim 9 aylik ve 4 yaşında 2 oglum var korkuyorum bisey varmi diye bebegim küçük dahaİnşallah vardır gerçekten. Doğum kontrol haplarında saatlerinde gününde şaşma olunca gebe kalan çok duydum. İnşallah gönlüne göre olur
Yarın baktirirsin.canim bizede haber verYarını bekleyeceğim artık başka çarem kalmadı bugün![]()
Allah bağışlasın dediğin gibi değerini bilenlere nasip etsin inşallahSagol cnm Allah isteyen değerini bilenlere nasip etsin inşallah benim 9 aylik ve 4 yaşında 2 oglum var korkuyorum bisey varmi diye bebegim küçük daha![]()
Tamam canım inşallah güzel haberler veririmYarın baktirirsin.canim bizede haber ver
Allah razı olsunAllah bağışlasın dediğin gibi değerini bilenlere nasip etsin inşallah![]()
Şimdi özele gelip kan verdim 2 saate çıkarmış sonuçAcilde yaparlar cnm sağlık ocağı kapanmıştır
Ağlayacam iki saat nedir yaŞimdi özele gelip kan verdim 2 saate çıkarmış sonuç![]()
Öyle gerçekten oturdum bekliyorum bende. Bakalım gerçekten silik çizgiyi doğru mu görmüşüz canımm yaaAğlayacam iki saat nedir yadaha erkeni yokmuymus bunun neyse bekliyecez bacım artık napalim
İnşallah kuzum beklemek şuan geçmez zamanÖyle gerçekten oturdum bekliyorum bende. Bakalım gerçekten silik çizgiyi doğru mu görmüşüz canımm yaa![]()
Öyle vallaİnşallah kuzum beklemek şuan geçmez zaman
Sonuç 2 çıktı negatifİnşallah kuzum beklemek şuan geçmez zaman
Yükselme oluyor demekku yavaştan kuzu normalde 0 çıkar yada 0.01 çıkar geç döllenme olabiliyor ya yerleşme yada döllenme geciktiyse olabilir bekle bakalım adet olmadım dimiSonuç 2 çıktı negatif
Az önce oldum aşırı sancılı bir şekilde birden geldi ve çok fazla geldi anlamadım bu ay neden böyle oldu bir tuhaflık varYükselme oluyor demekku yavaştan kuzu normalde 0 çıkar yada 0.01 çıkar geç döllenme olabiliyor ya yerleşme yada döllenme geciktiyse olabilir bekle bakalım adet olmadım dimi