Kızlar gebelik testime bakar mısınız

Bence de var gibi cnm kan vermen daha sağlıklı

Benimde bugün 9 gün oldu daha olmadım pazartesiyi bekliyorum kontrol hapı kullanıyorum bide mayıstan beri ilk defa böyle oldu idrar testi yaptım negatif çıktı bilmiyorum niye oldu

Bence de var gibi cnm kan vermen daha sağlıklı

Benimde bugün 9 gün oldu daha olmadım pazartesiyi bekliyorum kontrol hapı kullanıyorum bide mayıstan beri ilk defa böyle oldu idrar testi yaptım negatif çıktı bilmiyorum niye oldu
İnşallah vardır gerçekten. Doğum kontrol haplarında saatlerinde gününde şaşma olunca gebe kalan çok duydum. İnşallah gönlüne göre olur

İnşallah vardır gerçekten. Doğum kontrol haplarında saatlerinde gününde şaşma olunca gebe kalan çok duydum. İnşallah gönlüne göre olur
Sagol cnm Allah isteyen değerini bilenlere nasip etsin inşallah benim 9 aylik ve 4 yaşında 2 oglum var korkuyorum bisey varmi diye bebegim küçük daha😉

Yükselme oluyor demekku yavaştan kuzu normalde 0 çıkar yada 0.01 çıkar geç döllenme olabiliyor ya yerleşme yada döllenme geciktiyse olabilir bekle bakalım adet olmadım dimi
Az önce oldum aşırı sancılı bir şekilde birden geldi ve çok fazla geldi anlamadım bu ay neden böyle oldu bir tuhaflık var 🙄

Back
X