kızlar gebelik testime bakarmısınıızz??

anonim1624

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
19
2
1
18
kızlar bunu dün gece 2’de yapmıştım negatifti ama sabah silik ikinci bir çizgi gördüm sizce nedir? kuruma çizgisimi yada ama daha önceki testlerde böyle olmamıştı aradan bir gün geçse bile
böyle olup gebe kalan varmı yada erkense o yüzdenmi gözükmüyordur

banada aynen sizin gibi oldu dün gece
şuan baktım tekrar ama göremedim ya da dikkatli bakmadım
adetine daha gerçi 7 gün var ama

Benimde aynı şekilde hayalet bir çizgi var sanki hayal mi görüyorum anlayamıyorum adet günüm değişmişse iki gün var değişmemişse eğer bugün adetimin geçtiğinin 4. Günü. Histeroskopi ameliyatı oldum ayın 16 sında ilaç kullandım haziranın basışında ilacı bıraktım. Vücudum şişti göğüslerim büyüdü mide bulantısı arada idrarda koyulaşma sarımsı akıntı görmüştüm ama şimdi yok sanırım anlayamıyorum. Sizce birşey var mı bana da bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_1816.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_1813.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 47
Alt karın ağrısı çekiyorum aynı zamanda yumurtlamadan bu yana anlayamıyorum eğer değiştiyse hormonlardanda

birşey söylemek isterdim ama yanlış birşey söyleyip sizide ümitlendirmek istemem benimde daha ilk gebeliğim olucak inşallah tabi varsa bu konularda hiçbir bilgim yok

hatta az evvel tekrardan gidip baktım silik pozitif bir çizgi vardı yani silik de olsa
ya anlamadım gitti üzerinde 10 dakikadan sonra sonuçları dikkate almayın yazıyor büyük ihtimalle negatif belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…