Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunKızlar adetime 4-5 gün var erken gebelik testim böyle çıktı sizce gebelik var mı
Çok teşekkür ederim henüz kana gitmedim amaHayırlı olsun![]()
Tebrik ederim kuzumKızlar adetime 4-5 gün var erken gebelik testim böyle çıktı sizce gebelik var mı
Umarım kandada görürüm kuzumTebrik ederim kuzum![]()
Silikte olsa bariz belli hayirli olsun insallah. Kanla kesinlestirin.Kızlar adetime 4-5 gün var erken gebelik testim böyle çıktı sizce gebelik var mı
Şuan kana gidiyorum dua edin banaSilikte olsa bariz belli hayirli olsun insallah. Kanla kesinlestirin.
Hayalet çizgin var kuzumKızlar benimkinede bakar mısınız adetime 4 gün var. Bugün erken gebelik testi yaptım.
Hakkinizda en hayirlisi en guzeli olsun insallah bizede haber edin. Dualariniza ortak edin bizde guzel haberi alalim.Şuan kana gidiyorum dua edin bana![]()
Var görünüyor ama bu testlere çok güvenme hatta hiç güvenme inşallah kan testiyle hayırlı haber alırsınKızlar adetime 4-5 gün var erken gebelik testim böyle çıktı sizce gebelik var mı
Her yere yazdım bi cevap alamadım teşekkür ederim cevap verdiğin içinHayalet çizgin var kuzum
maşallah olmazmı gelmıs bebıs :) kann verın hemenKızlar adetime 4-5 gün var erken gebelik testim böyle çıktı sizce gebelik var mı
Ondan çok korkuyorum zatenVar görünüyor ama bu testlere çok güvenme hatta hiç güvenme inşallah kan testiyle hayırlı haber alırsın
Yok kuzum ben çok kuruma çizgisi gördümHer yere yazdım bi cevap alamadım teşekkür ederim cevap verdiğin içinkuruma çizgisi yada farklı birşey olsaydı pembemsi olmazdı dimi bu çizgi?
Predictor early erken gebelik markası. İlk hamileliğimde de bunu kullanmıştım ama o zaman adet günümde yapmıştım öncesinde yapmamıştımVar görünüyor ama bu testlere çok güvenme hatta hiç güvenme inşallah kan testiyle hayırlı haber alırsın
Yaa inşallah vardır o zaman dua ediyorumYok kuzum ben çok kuruma çizgisi gördüm![]()
Ondan da almıştım ben ama oda yalancı pozitif verdiPredictor early erken gebelik markası. İlk hamileliğimde de bunu kullanmıştım ama o zaman adet günümde yapmıştım öncesinde yapmamıştım
Haber ver kuzumŞuan kana gidiyorum dua edin bana![]()
Bu testlerde yanılma çokmusmaşallah olmazmı gelmıs bebıs :) kann verın hemen