Kızlar gebelik testime bakarmısınız. Neden böyle oluyo?

Arzuja2000

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2021
103
17
13
İstanbul
Merhaba kızlar. Bu iki gebelik testinin birini dün birini bu gün sabah ilk idrarla yaptım. İkisindede ilk yaptığımda çok hafif gölge gibi çizgiler çıktı. Atmayıp saklamışdım ve dün yaptığımda da dün akşam saatleri bu gün yaptığımda da akşam saatlerinde böyle çizgiler çıktı. Neden böyle oluyo?

Merhaba kızlar. Bu iki gebelik testinin birini dün birini bu gün sabah ilk idrarla yaptım. İkisindede ilk yaptığımda çok hafif gölge gibi çizgiler çıktı. Atmayıp saklamışdım ve dün yaptığımda da dün akşam saatleri bu gün yaptığımda da akşam saatlerinde böyle çizgiler çıktı. Neden böyle oluyo?
Balım var gibi 🥰yarın başka bi testle yapsana

Bu test pozitif😍idrar fazla damlatilmis sanırım.Bazen 3 damla yazar ama 3 damla bile fazla gelir teste.Hayirli olsun❤️🌸🥰

Yaa inşAllah 🥺🥺🥺 peki bu kadar uzun süre sonra çıkması normalmi?
Balım yeniyse zaten çok silik çıkar kuruduktan sonra biraz daha belirgin olur yarın başka bi marka test al dene sabah olması şart değil ben akşam yapmıştım çok silik çıkmıştı 4 gün sonra yaptığımda tamamen belliydi🥰

Çook 🥺🥺🥺 dua edin lütfen 🙏🏻 6 aydır bekliyorum
Hadi inşallah allah gönlüne göre versin o zaman, çok heyecanlı gerçekten kendi zamanımı hatırladm 🥰 benim bebiş 1 yaşında şu an sana da sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum 🥰 yaz bize de mutlaka, sonra bebiş topiclerinde rastlaşırız 😍😍

Yaaa inşAllahh 🥺🥺♥️♥️♥️ Acaba kan versemmi yarın. 3 defa negatif çıktı( yeniden vermeye korkuyorum
Bilmem ki kuzum.Bu şahsi bı tercih.Ben adetim 10 gün geçince direk ultrasona gittim.İkidebir kanla ugrasip aklımı bulandirmak istemedim.Sen nasıl rahat ediceksen öle yap💓🌸

Back
X