- 17 Ağustos 2021
- 195
- 72
- 18
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba net emin olmak icin adet gününü beklemeliyim . Yoksa kanda net cıkarmı acabaBu test bende de böyle çizgi yaptı iki üç kere falan ama negatifti inşallah sizde vardır
Çizgi var bence, başka bir markayla tekrarlayın bence testi ya da kan testi verin isterseniz daha kesin olur.Galiba net emin olmak icin adet gününü beklemeliyim . Yoksa kanda net cıkarmı acaba
Tmm cnmÇizgi var bence, başka bir markayla tekrarlayın bence testi ya da kan testi verin isterseniz daha kesin olur.
bence çizgi var cok az fark edilıyor inş olur. canım mutlu haberini bekliyoruzz.Hayalet çizgiyi görebiliyorum gözle daha net diyebilirim ilişkinin 15. Gününde dayanamayıp test yaptmm meraktan sizce hamilemiyim
İnsallah cnm kan verdim geldim yarın sonuç cıkıcak inşallah olur Allah isteyen herkese nasip etsinbence çizgi var cok az fark edilıyor inş olur. canım mutlu haberini bekliyoruzz.
Çizgi var görünüyor insallah pozitiftir haberini bekliyorum :)İnsallah cnm kan verdim geldim yarın sonuç cıkıcak inşallah olur Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canımmmmÇizgi var görünüyor insallah pozitiftir haberini bekliyorum :)
İlk 5 dk icinde ciktiysa bu çizgi var kuzum, hayırlı olsun inşallah sağlıklaHayalet çizgiyi görebiliyorum gözle daha net diyebilirim ilişkinin 15. Gününde dayanamayıp test yaptmm meraktan sizce hamilemiyim
5 dk sürmedi bile 2,3 dk icinde belirdi, inşallah amin canmİlk 5 dk icinde ciktiysa bu çizgi var kuzum, hayırlı olsun inşallah sağlıkla![]()
Kan değeri kaç çıkması lazım ben anlamıyorum daAlttaki benim dün akşam yaptığım normal gebelik testi. Bugün kan değerim 276 çıktı bence sizin de bu civarlarda çıkacak. Benim adete 2 gün var. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Vallahi yanıltmak istemem sizi ama 5 üstü olunca gebelik var diyorlar tabi artması lazım günden güneKan değeri kaç çıkması lazım ben anlamıyorum da
Günden güne derken tekrar kan mı vermem gerekiyor eğer çıkarsaVallahi yanıltmak istemem sizi ama 5 üstü olunca gebelik var diyorlar tabi artması lazım günden güne
5 ve üzerigebesiniz demektir 2 gune 1 değer 2 katına çıkmalı düzenli olarak sağlıklı gebelik olduğunu görmek icinGünden güne derken tekrar kan mı vermem gerekiyor eğer çıkarsa
??çizgi var ama bir kaset testlerle de tekrarlayın. ben onlara daha çok güveniyorum.