Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yok muu
Eger cizgiler hemen ciktiysa var gibi duruyor canim kan testi verip netlestir bence
Hamilesiniz tebrik ederim kan verip kesinleştirinKimse yok muu![]()
Kan testi vermek istiyorum evet işte araya haftasonu girdi pazartesiyi bekleyemedim sizlere sormak istedim yarın bir daha mı test yapsamHamilesiniz tebrik ederim kan verip kesinleştirin![]()
Hemen çıktı mı bilmiyorum testi yapıp dolaba koydum yarım saat sonra gidip baktım böyleydi, keşke o an başında bekleseydim, olmadı yarın bir daha yaparımEger cizgiler hemen ciktiysa var gibi duruyor canim kan testi verip netlestir bence![]()
Bnde dün yapmitim 4 dakika içinde hemen belirdi silikti bugünde kan verdim
Ben 3 4 tane test almıştım nolur nolmaz diye
Hadi hayırlısı bakalım sonuçtan haber ver, silik çizgi varsa yüksek ihtimal gebelik var ama tekrar test yapmakta fayda var diyorlarBnde dün yapmitim 4 dakika içinde hemen belirdi silikti bugünde kan verdim
Yarın tekrar yapıcam test, pazartesi mutlaka kan vercem buradan yazarım kızlarBen 3 4 tane test almıştım nolur nolmaz diye2 3 tane alın yarın nöbetçi eczaneden 20 liralık onlarla deneyin ama başında bekleyin bu sefer. Ya da hiç stres yapmayın pzt direkt kan verin. Kuruma çizgisine benzetemedim baya pozitif duruyor. Büyük ihtimal hamilesiniz idrara göre.
Hadi inşallah hayırlısı olsunYarın tekrar yapıcam test, pazartesi mutlaka kan vercem buradan yazarım kızlar![]()
Sonuc ne cikti canimYarın tekrar yapıcam test, pazartesi mutlaka kan vercem buradan yazarım kızlar![]()
Yapamadım test, eczaneler kapalı nöbetçi eczane de buraya biraz uzak kalıyor ama alıcamSonuc ne cikti canim![]()
Kızlar test yaptım bu sefer net çift çizgi çıktı,fotoğraf ekleyemedim bu türlü,
E bi hayırlı olsununuzu alırım![]()
Yaaa
İnşallah canımYaaahayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
![]()