Kızlar gebelik varmı varsa ne kadar

yagmurluhavaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
94
38
8
24
15 temmuz catlatma iğnesi vurundum 6 gün çnce beta hcg 1.58 di suan 75 cıktı hamilemiyim kesesi ne zaman görünür kimyasal olabilir mi

Eklentiler

• IMG_1645.webp
    18 KB · Görüntüleme: 35
15 temmuz catlatma iğnesi vurundum 6 gün çnce beta hcg 1.58 di suan 75 cıktı hamilemiyim kesesi ne zaman görünür kimyasal olabilir mi
Hayırlı olsun hamilesiniz simdi 2 günde bir mumkunse ayni yerde ayni saatte kan verin. 2 günde 2 kat artış seklinde ilerlemeli. Ben de 78 le öğrenmiştim regle 1 gün kala. Insallah süreciniz sağlıkla ilerler sizin de

Hiç alakasi yok iğneyle olmadan da oluyor kimyasal. Şu bazı doktorları boğasım geliyo Allah affetsin Daha cok yeni hersey simdiden nasıl kimyasal olabilir diye saçmalıyorlar anlamıyorum. Siz icinizi ferah tutun. Kan vermeye devam edin. Güzel huzurlu bir hamilelik geçirin ınsallah

Mesajınız o kadar güzel geldiki teşekkür ediyorum tekrardan yanıtınız için

Hamilesiniz tebrik ederim bende 15 le öğrenmiştim değerimi sonra iki kat arttı iki günde bir kan verin iki katı yükselme olucaktır hayırlı olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…