Ayy bilemedim ya bu testler pembe çıkar kan negatif olur silik çıkar çok, kan pozitif olur gerçekten neye güveneceğizKaç gündür test yapıyorum hep çizgi var koyulaşmak yok dünkü artimed budaBelirtin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bilemedim ya bu testler pembe çıkar kan negatif olur silik çıkar çok, kan pozitif olur gerçekten neye güveneceğizKaç gündür test yapıyorum hep çizgi var koyulaşmak yok dünkü artimed budaBelirtin
Kızz yeni testler yaptım varmıAyy bilemedim ya bu testler pembe çıkar kan negatif olur silik çıkar çok, kan pozitif olur gerçekten neye güveneceğizbelirtiniz var mı
Yeni testler yaptım cnm varmı kaliteli berbat buraninBu baya belirgin demekki erken olduğu için bu şekilde bence var![]()
İkincide sanki var gibi geldi banada . Bende yaptım bugün aynı.. yarınmıydı senin regliYeni testler yaptım cnm varmı kaliteli berbat buranin
İkincide sanki var gibi geldi banada . Bende yaptım bugün aynı.. yarınmıydı senin regli
2 gün var kızlarbelirli belirsiz gördüm gibi, adet ne zaman ?
merhaba belirtileriniz nelerBu baya belirgin demekki erken olduğu için bu şekilde bence var![]()
Normal adet belirtisi testim bu şekilde al-bi ile tekrarladımmerhaba belirtileriniz neler
Pembe bir çizgi görüyorum ama göz yanılması mı onu bilemiyorum.İnsan psikolojisi yanılabiliyor.Ama en net kan vermek verdin mi canım kan.Kızlar adetim geçmedi 1 gün var ben gördüm pembe var yok arası ama pembe çizgi
Kuzum erken gebelik ler yanıltıyor bir çok marka denedim maalesef kanamam geldiPembe bir çizgi görüyorum ama göz yanılması mı onu bilemiyorum.İnsan psikolojisi yanılabiliyor.Ama en net kan vermek verdin mi canım kan.
Üzüldüm.Bende yaptım kuruma çizgisi sanırım kan testi verdim 0.6 çıktı ama adet başlangıcı olmadı adetimin başlamasını bekleyeceğimKuzum erken gebelik ler yanıltıyor bir çok marka denedim maalesef kanamam geldi
Canım benim durum çok karışık tam adet renginde kanamam gelmedi 3 gün sürdü 4 günü akıntı ile karışık geldi gibi oldu tamamen bitti normalde Adetim 5-6 günü bulur Hatta bazen 7 günü en son ilişki 13 Haziran'da oldu test yapıyorum Çok silik çıkıyor bakabilir misin Bir var mı testin markası Days ComfortÜzüldüm.Bende yaptım kuruma çizgisi sanırım kan testi verdim 0.6 çıktı ama adet başlangıcı olmadı adetimin başlamasını bekleyeceğim![]()
Bilemiyorum cnm 1 günde yerleşme kanaması olurmu 13 ünde ilişki 14 kanama başladıSiliklik var ama kanama yerleşme kanaması olarak mı düşünüyorsun az mı geldi 3 gün yoksa normal miktarda mıydı az geldi ise yerleşme kanamasıdır
Labquick teslim geldi yaptım böyle çıktıSiliklik var ama kanama yerleşme kanaması olarak mı düşünüyorsun az mı geldi 3 gün yoksa normal miktarda mıydı az geldi ise yerleşme kanamasıdır
Siliklik var ama kanama yerleşme kanaması olarak mı düşünüyorsun az mı geldi 3 gün yoksa normal miktarda mıydı az geldi ise yerleşme kanamasıdır
O zaman olmaz canım yerleşme kanamasıBilemiyorum cnm 1 günde yerleşme kanaması olurmu 13 ünde ilişki 14 kanama başladı
Canm gebe misin ilişkinin 11.gunu awox böyle çıktı bide kaset yaptım böyleBenimde öyle cidden insanın sinirleri bozluyorbirde agrı var oldu olacak bakalım bekleyeceğiz. Bnm kaset testler bgood marka seninki ne ? Bgood yalancı cıkarabiliyormuş diye okudum gerçi ben bi kerede predictor ile yalancı pozitif gördüm.
Merhaba cnm sen gebe miydin maalesef ben o ay gebe değilmişim 9 temmuz adet oldum bugün gebelik testi yaptım kasıklarımı adet sancısı var sanki laboquick yineBu baya belirgin demekki erken olduğu için bu şekilde bence var![]()