- 21 Temmuz 2025
- 32
- 5
- 1
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu haftalarda zaten sadece kese görülür canım endişelenme, kese de küçük olur. 6+4 te bebeği görüp kalp atışını duymuştuk tabi bu herkeste farklıdırKızlar merhaba bugün 5+3 olduk biz doktor ultrasyonla baktı keseyi gördü ama çok küçük şuan dedi vajinal ultrasyon ilede baktı oda daha rahat gördü ama yine küçük dedi normal mi bu haftada küçük olmasıkorkuyorum
Haftaya cuma 6+4 yada 6+5 gibi oluyorum ozamana randevu verdi doktor keseyi daha net görmek için çağırdı şuan 5+4Bu haftalarda zaten sadece kese görülür canım endişelenme, kese de küçük olur. 6+4 te bebeği görüp kalp atışını duymuştuk tabi bu herkeste farklıdır
Büyük ihtimalle gittiğinizde kalp atışını da duyarsınız, duymazsanız da endişelenmeyin bazı bebeklerinki geç duyuluyor 7. 8. Hafta gibi. Şuan hiç stres yapmamanız lazım, tadını çıkarın bu güzel haberinHaftaya cuma 6+4 yada 6+5 gibi oluyorum ozamana randevu verdi doktor keseyi daha net görmek için çağırdı şuan 5+4![]()
Çok teşekkür ederim canım valla azda olsa içim rahatladı Allah razı olsunBüyük ihtimalle gittiğinizde kalp atışını da duyarsınız, duymazsanız da endişelenmeyin bazı bebeklerinki geç duyuluyor 7. 8. Hafta gibi. Şuan hiç stres yapmamanız lazım, tadını çıkarın bu güzel haberin
Canım şuanda çok küçük genelde 5. Haftada kese görünür sadece boyutu da haliyle küçük korkmana gerek yok genelde 6 da bebek ve kalp atışı görünür karından görünmezse bile vajinal usg ile görünür görünmezse de 9.haftaya kadar beklenir ama bir sorun olduğunu düşünüp boşuna stres yapma sağlıkla gelsin bebeğinKızlar merhaba bugün 5+3 olduk biz doktor ultrasyonla baktı keseyi gördü ama çok küçük şuan dedi vajinal ultrasyon ilede baktı oda daha rahat gördü ama yine küçük dedi normal mi bu haftada küçük olmasıkorkuyorum
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimCanım şuanda çok küçük genelde 5. Haftada kese görünür sadece boyutu da haliyle küçük korkmana gerek yok genelde 6 da bebek ve kalp atışı görünür karından görünmezse bile vajinal usg ile görünür görünmezse de 9.haftaya kadar beklenir ama bir sorun olduğunu düşünüp boşuna stres yapma sağlıkla gelsin bebeğin![]()
Bende 5+3 üm benim randavum pazartesi bakalım ben duyabilecekmiyim 4+6 da keseyi görmüştük senin son regl tarihi ne zamanKızlar merhaba bugün 5+3 olduk biz doktor ultrasyonla baktı keseyi gördü ama çok küçük şuan dedi vajinal ultrasyon ilede baktı oda daha rahat gördü ama yine küçük dedi normal mi bu haftada küçük olmasıkorkuyorum
16 Haziran 31 döngü beklenen adette 16 temmuzdu bugün tam 5+4 keseyi gördü ama küçük dediBende 5+3 üm benim randavum pazartesi bakalım ben duyabilecekmiyim 4+6 da keseyi görmüştük senin son regl tarihi ne zaman
Kaç cm keseniz ben de 5+6 yim bugün sadece keseyi gördü16 Haziran 31 döngü beklenen adette 16 temmuzdu bugün tam 5+4 keseyi gördü ama küçük dedi
Cm soylemedi küçük dedi canım sonra beta aldı haftaya net görmeyi planlıyor senin doktorun nededi kesen nasılKaç cm keseniz ben de 5+6 yim bugün sadece keseyi gördü
Normal her şey dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi ultrason fotoğrafı var mıCm soylemedi küçük dedi canım sonra beta aldı haftaya net görmeyi planlıyor senin doktorun nededi kesen nasıl