Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkKIZLAR gebelikte 7-8.aydan sonra cinsiyette yanılma yaşayan var mı?
Kasım ayında krşılaştığım arkadaşım "benimde bir kızım olacak" demişti. İlk çocuğu oğlandı. Hastane süslemesine kadar her şey pembe , Aralık ayında sezaryene girdi çıktı çocuk oğlan :)
Bazen çok sık olmasa da yanılmalar olabiliyor, bu yüzden aslında Bebek odalarını, kıyafetleri kız ve erkeğin kullanabileceği ortak renklerden hazırlamak çok daha iyi.
Ultrasona bakıp doktor bana %90 kız dedi, biz yine de %10'luk yanılma payını da hesaba katıp herşeyi ortak renklerden hazırladık.
Bir tanıdığında bebeğine erkek demiş doktor, doğuma 1 hafta kala karşılaştık, oğlum olacak dedi daha evvel 2 kızı olmuştu, 3.yü erkek istiyordu, doktora muhalefet olmak istemem ama karnın kızın olacağını söylüyor dedim kızı oldu, bu işler teknolojiye rağmen belli olmuyor, Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Benim bir arkadasimin 28.haftada degisti. Erkek olacagi soyleniyordu, kizi oldu. Olay gecen sene :)
Bana da ilk hamileligimde 16. Haftada kiz oldugunu soyledi dr.umuz bir kizim oldu. Simdiki hamileligimde 15.haftada erkek, 17 ve 20. Haftalarda ise kiz oldugu soylendi.. Kafamizi karistirdi..
Ayrintiliya az kaldi bakalim..
Benim kuzen Amerika'da yaşıyor, orda bir kere ultrasona giriyorsun öyle her ay ultrasonla bakmıyorlar. Sanırım 4 aylıkken filan kız demiş dr, sonra da ultrasona girmedi bir daha. Her şey pembe kız diye odayı cicili bicili yaptılar, doğuma biz de gittik haydaaaa bebek doğdu erkek....Bir an panikle karıştı mı acaba filan olmuştuk ama yok, erkekmiş işte. Bütün sülale şok olmuştuk, medeni memleket Amerika diye bayağı dalga geçmiştik
Bence yanilma vakalarinin cogu devlet hastanelerinde oluyor. Ultrasonlari ozelle kiyaslanilacak gibi degil ki..
Kizimda ozele gidiyordum yuzde doksan kiz dedi doktorumuz. Hic yanilma olmadi. Simdi devlete gidiyorum. 15.haftada erkek, 17.de kiz, 20 de de kiz dediler. Kesin net ya da yuzdeli konusmuyorlar. Baska bir dr.a gittim devlette yine. Ultrasonda bir sey gorunmuyor :) Ayrintiliya gonderdiler bakalim.. Simdilik kiz..