Kızlar gebelikte burun kanaması normalmi

Nisam30

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2020
185
118
53
34
Kızlar aranizda burun kanaması yasayan varmı yada bilginiz varmı bu konuda dün 3 defa burnum kanadı gece uyandım farketmesem yastik batıyordu ki daha önce oldu sabah uyandigimda yastigim kirlenmişti tabi o zamsnlar hamile degildim ama bu aralar arttı

Havalar kuru olduğu için olabilir.Hamilelikle burun kanamasının bi alakası yok bence daha önceki kanamalarda hiç doktora gitmediniz mi

Hamilelikte vücutta kan akışı arttığı için damar genişlemesi olabiliyor. Burunda da ince damarlar daha hassaslaşabiliyor. Hafif Burun kanamaları normal ama sizinki cok oluyorsa doktora gidin içiniz rahat etsin

Bana da olmuştu gebeliğin başlarında uyurken bir anda şakır şakır kanamaya başlamıştı ve zor durdurmuştum doktorum tekrar ederse kbbye gözük demişti tekrar etmedi

Havalar kuru olduğu için olabilir.Hamilelikle burun kanamasının bi alakası yok bence daha önceki kanamalarda hiç doktora gitmediniz mi
Daha once gitmedim öyle sakir sakir akmiyorda az geliyor ama tekrarliyor arada kbb ye gideceğim inşallah

Hamilelikte vücutta kan akışı arttığı için damar genişlemesi olabiliyor. Burunda da ince damarlar daha hassaslaşabiliyor. Hafif Burun kanamaları normal ama sizinki cok oluyorsa doktora gidin içiniz rahat etsin
Evet gebelikte burun kanamasi diye arastirdim google de böyle bi yazi okudum kan akışından burundaki damarlar çatlayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…