Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de varKızlar adetim 5 gün gecikti testim böyle çıktı sizce gebelik varmi![]()
Bundan önce test yapıp negatif gördüğün oldu mu? Bir de yumurtlaman ne zamandı ovulasyon kullandın mı?Kızlar adetim 5 gün gecikti testim böyle çıktı sizce gebelik varmi![]()
Emin olmak için kan testi ver benceKızlar adetim 5 gün gecikti testim böyle çıktı sizce gebelik varmi![]()
Gözünüz AydınKızlar adetim 5 gün gecikti testim böyle çıktı sizce gebelik varmi![]()
Kesinlikle varKızlar adetim 5 gün gecikti testim böyle çıktı sizce gebelik varmi![]()
Tabi canım paylaşırım ovulasyon testi kulandimBundan önce test yapıp negatif gördüğün oldu mu? Bir de yumurtlaman ne zamandı ovulasyon kullandın mı?
Hayırlı olsuuuunsürecini bizimle de paylaşır mısın?
Çok saol balım benim yarın gidicem bakalımKesinlikle varHayırlı uğurlu olsun
![]()
Heyecanla bekliyorum, neler yaptın nasıl değerlendirdin yumurtlama üzerinden kaç gün geçtiTabi canım paylaşırım ovulasyon testi kulandim
Emin olmak için kan testi ver bence
Canım adetimide sayarsak 1 inden 22. Günde yumurtlamadim o gunu degerlendirdim suan geç döllenme olabilir diorlar silik cikti bugün yarın doktora gidicem sabah sizinle paylasicam çok merak ediyorum bende ovulasyon testi çok işe yariyor ablamda polistik over ve cikolta kisti var oda bu ay hamile kaldı ovulasyon testi ile bende bu ay kaldım ayni andaHeyecanla bekliyorum, neler yaptın nasıl değerlendirdin yumurtlama üzerinden kaç gün geçti
Sadece 22.günü mü değerlendirdin cnmYari
Canım adetimide sayarsak 1 inden 22. Günde yumurtlamadim o gunu degerlendirdim suan geç döllenme olabilir diorlar silik cikti bugün yarın doktora gidicem sabah sizinle paylasicam çok merak ediyorum bende ovulasyon testi çok işe yariyor ablamda polistik over ve cikolta kisti var oda bu ay hamile kaldı ovulasyon testi ile bende bu ay kaldım ayni andasoğan suyu içtik 1 buçuk senedir istiyordum oda 8 aydir
Bence var bende böyle bir çizgiyle öğrendim hayırlısı olur inşallahKızlar adetim 5 gün gecikti testim böyle çıktı sizce gebelik varmi![]()
Değere göre hamilesin canım ama 2günde 1 baktirman lazım değer ikiye katlamalı.İnşallah sağlıklı bir şekilde artarKızlar kan sonucum HCG 24 çıktı sizce varmi
İnşallah canımDeğere göre hamilesin canım ama 2günde 1 baktirman lazım değer ikiye katlamalı.İnşallah sağlıklı bir şekilde artar![]()
Normalde bu değer pozitifKan testi sonucum 24 çıktı ama varmidir
Amin inşallahNormalde bu değer pozitifhem de çok taze
ama iki günde bir en az yüzde 70 ya da iki katı şeklinde artış görüldükten sonra hamilelikten kesin olarak konuşulabilir. Siz yarın tekrar kan verip takip edin innnsaaallahh katlanarak katlanarak çoğalsın
![]()