Gebeliğe Hazırlık Kızlar gebemiyim lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cansuel

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
81
23
8
25
Kızlar adetim 5 gün gecikti testim böyle çıktı sizce gebelik varmi ❤️❤️

Eklentiler

• IMG_20210621_150356.webp
    IMG_20210621_150356.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 148
Kızlar adetim 5 gün gecikti testim böyle çıktı sizce gebelik varmi ❤️❤️
Bundan önce test yapıp negatif gördüğün oldu mu? Bir de yumurtlaman ne zamandı ovulasyon kullandın mı?

Hayırlı olsuuuun ❤️ sürecini bizimle de paylaşır mısın?

Hayırlı olsun .
sağlıkla ilerlesin inşallh

Yari
Emin olmak için kan testi ver bence
Heyecanla bekliyorum, neler yaptın nasıl değerlendirdin yumurtlama üzerinden kaç gün geçti
Canım adetimide sayarsak 1 inden 22. Günde yumurtlamadim o gunu degerlendirdim suan geç döllenme olabilir diorlar silik cikti bugün yarın doktora gidicem sabah sizinle paylasicam çok merak ediyorum bende ovulasyon testi çok işe yariyor ablamda polistik over ve cikolta kisti var oda bu ay hamile kaldı ovulasyon testi ile bende bu ay kaldım ayni anda 🤗 soğan suyu içtik 1 buçuk senedir istiyordum oda 8 aydir

Yari

Canım adetimide sayarsak 1 inden 22. Günde yumurtlamadim o gunu degerlendirdim suan geç döllenme olabilir diorlar silik cikti bugün yarın doktora gidicem sabah sizinle paylasicam çok merak ediyorum bende ovulasyon testi çok işe yariyor ablamda polistik over ve cikolta kisti var oda bu ay hamile kaldı ovulasyon testi ile bende bu ay kaldım ayni anda 🤗 soğan suyu içtik 1 buçuk senedir istiyordum oda 8 aydir
Sadece 22.günü mü değerlendirdin cnm

Kan testi sonucum 24 çıktı ama varmidir
Normalde bu değer pozitif 🤗 hem de çok taze 😌 ama iki günde bir en az yüzde 70 ya da iki katı şeklinde artış görüldükten sonra hamilelikten kesin olarak konuşulabilir. Siz yarın tekrar kan verip takip edin innnsaaallahh katlanarak katlanarak çoğalsın 🤗

Normalde bu değer pozitif 🤗 hem de çok taze 😌 ama iki günde bir en az yüzde 70 ya da iki katı şeklinde artış görüldükten sonra hamilelikten kesin olarak konuşulabilir. Siz yarın tekrar kan verip takip edin innnsaaallahh katlanarak katlanarak çoğalsın 🤗
Amin inşallah ❤️❤️ sağlıklı ilerler ❤️❤️

Back
X