Kızlar gelin bakalım

Luluuu94

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
7.526
12.451
248
31
Kızlar adetim 12gün geçti dün doktora gittim alttan muayene ettiler daha küçük diye ilk başta korkularım var istemiyorum üstten bakın dedim bişey olmaz daha küçük dediler sonra beş haftalık herşey normal dedi kalp atışı dedim duydum dedi neyse ondan önce de benim gün içinde peçeteye gelen nokta kadar bazen biraz iki üç nokta kadar kahverengi lekelerim oluyordu doktora dedim olmaması lazım dedi ilaç verdi eve gelince kahverengiler baya vardı dedim alttan muayene den oldu herhalde akşam da kan gelmeye başladı sabaha kadar bir günlük ped doldurcak kadar geldi doktor verdiğim üç tane iç dedi hemen aradığımda içtim sabahta bi tane neyse çok uzun yazdım varmı aranızda böyle bişey yaşayan ve sonuç ne oldu

Kızlar adetim 12gün geçti dün doktora gittim alttan muayene ettiler daha küçük diye ilk başta korkularım var istemiyorum üstten bakın dedim bişey olmaz daha küçük dediler sonra beş haftalık herşey normal dedi kalp atışı dedim duydum dedi neyse ondan önce de benim gün içinde peçeteye gelen nokta kadar bazen biraz iki üç nokta kadar kahverengi lekelerim oluyordu doktora dedim olmaması lazım dedi ilaç verdi eve gelince kahverengiler baya vardı dedim alttan muayene den oldu herhalde akşam da kan gelmeye başladı sabaha kadar bir günlük ped doldurcak kadar geldi doktor verdiğim üç tane iç dedi hemen aradığımda içtim sabahta bi tane neyse çok uzun yazdım varmı aranızda böyle bişey yaşayan ve sonuç ne oldu
üzerıne görme sanırım daha gelmıyor degılmı

Keşke Alttan muayene etmeseydi canım riskli diye biliyorum

üzerıne görme sanırım daha gelmıyor degılmı
Yok canım peçeteye geliyor sadece sabah ta elime biraz pıhtılı geldi dedim herhalde düşüyor ama sonra olmadı sadece tuvalet te leke şeklinde son kalanlar herhalde

Keşke Alttan muayene etmeseydi canım riskli diye biliyorum
O kadar istemedim zaten ama bişey olmaz dediler zaten ben adet günüm de öğrendim sırf o alttan etmesinler diye bekliyordum ama ben şimdi Azerbaycan da olduğum için yabancıyım bilmiyorum arkadaş var o ben göstereyim randevum var dedi iyi doktor deyince gittik kendisi ayrılıyormuş burdan onun için

Yok canım peçeteye geliyor sadece sabah ta elime biraz pıhtılı geldi dedim herhalde düşüyor ama sonra olmadı sadece tuvalet te leke şeklinde son kalanlar herhalde
tamam normale donmussun canım endışelenme bence hayırlı olsun.buradada lekelenme yasayıp hamıle olanlar oldu

tamam normale donmussun canım endışelenme bence hayırlı olsun.buradada lekelenme yasayıp hamıle olanlar oldu
İnşallah canım bakalım hayırlısı herşey Allah tan sağolun cevap verdiğiniz için

Ben 10. haftaya kadar alttan muayaene oldumki özellikle yurtdışında ilk 3 ay alttan muayae oluyo ve doktor iyiyse hiçbir sıkıntı olmazki zaten adamlar(kadınlar) kaç sene okuyolar bunun için. Benimde lekelenmem oldu ve çoğu kadında oluyo o kahve rengi lekelenme önemli olan kıpkırmızı değilde kahverengi olması. sıkıntı yapmayın. ben 26+6yım bugün ve hiç bir sıkıntı yaşamadım hamd olsun

Ben 10. haftaya kadar alttan muayaene oldumki özellikle yurtdışında ilk 3 ay alttan muayae oluyo ve doktor iyiyse hiçbir sıkıntı olmazki zaten adamlar(kadınlar) kaç sene okuyolar bunun için. Benimde lekelenmem oldu ve çoğu kadında oluyo o kahve rengi lekelenme önemli olan kıpkırmızı değilde kahverengi olması. sıkıntı yapmayın. ben 26+6yım bugün ve hiç bir sıkıntı yaşamadım hamd olsun
Olacağı varmış diyelim önce kahverengileri bende o kadar takmadım ama sonrasında kan ve sabah ta azcık pıhtılı olunca

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah

Amin Canımm cümlemizin inşallah.. Sende merak etme olur onlar doktorumun bana söylediği vücudunda başka bi canlı oluşmaya başlıyo tabiki bazı durumlar söz konusu olucak kolay değil ana oluyoruz :) Rabbim korusun tüm bebişlerimizi Düşmanımın başına bile vermesin acısını.. <3

Amin inşallah canım i
Amin Canımm cümlemizin inşallah.. Sende merak etme olur onlar doktorumun bana söylediği vücudunda başka bi canlı oluşmaya başlıyo tabiki bazı durumlar söz konusu olucak kolay değil ana oluyoruz :) Rabbim korusun tüm bebişlerimizi Düşmanımın başına bile vermesin acısını.. <3
Amin inşallah canım veren de Allah alanda O istemediği sürece hiç bir şey olmaz biliyorum zaten hep hayırlısını istedim hepsinin farkındayım ama insan yine endişeleniyor Allah büyük...

Canim bebegin hayirli olsun...
2. Gebeligimde benimde senin haftalarindayken kanamam oluyordu...
Acik pembemsi renklerde...
Saglikli bir sekilde kucagina alirsin ins.

Canim bebegin hayirli olsun...
2. Gebeligimde benimde senin haftalarindayken kanamam oluyordu...
Acik pembemsi renklerde...
Saglikli bir sekilde kucagina alirsin ins.
Sağol canım Allah razı olsun hayırlısı Allâhtan canım
Sen azerimisin

Kızlar yanlış bilgilendirme yapmayın.
Alttan ultrasonun gebeliğe hiçbir zararı yok.
Zararı olsaydı her kadına hamilelikte cinsel ilişki de yasaklanırdı sonuçta aynı şey.

Çoğu dr hcg artıp karından görünene kadar vajinal ultrason yapar.
Kahverengi akıntınızın onunla bir alakası yok.

Back
X