Kızlar gelin bakalım

Sen gene yemekten sonra almaya dikkat et baktın geçmiyor iğne de isteyebilirsin daha etkili oluyo eşinle kan uyuşmazlığı iz var mı oda yapabilir
Hiç bilmiyorum canım inan kan grubum ne onu bile bilmiyorum zaten daha tahlil falan yapmadı doktor on gün sonra detaylı tahlil yaparız dedi ilaç verdi vitamin şurup var bide

İlk gebeligimde ultrsonla bakilmistim.kahverengi leke geldi.kesede kanama var dendi.dusuk tehdidi yasadim..ikinci gebeligim ilk 2 ay vaginal muayene oldum.birsey olmadi.olacagi var biz baglayacak neden ariyoruz

Hiç bilmiyorum canım inan kan grubum ne onu bile bilmiyorum zaten daha tahlil falan yapmadı doktor on gün sonra detaylı tahlil yaparız dedi ilaç verdi vitamin şurup var bide
Bnm eşimle kan uyuşmazlığı iz var üç ay lekelerim oldu en son geçmezse kan uyuşmazlığı iğnesi yapıcam demişti lekelenmelere yol açıyormuş cunki önce kan grubumuza bir baktırın derim

Sen yine hayatini yavaslat.daha cok dikkat et.elinden geldigince dinlenmeye bak.gecmis olsun canim

Merhaba arkadaşlar. Bende 6 haftalık hamileyim. Dün doktora gittiğim de, bebeğin kesesini zar, zor gördü. Kalp atışı için, haftaya randevu verdi. Moralim çok bozuldu. Oysa ben dün bebeğin kalp atışını da duymayı bekliyordum..

Bu arada da eğer lekelenme geliyorsa, ve kahve rengi ise, büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır.. Bu ddönem içerisin de, bol bol dinlen, uzan.. Ağır kaldırma.. kırmızı ve pembe akıntı daha tehlikeli. aktif kanama olduğuna işaret.. Bu durumda doktoruna gidersin..

Bnm eşimle kan uyuşmazlığı iz var üç ay lekelerim oldu en son geçmezse kan uyuşmazlığı iğnesi yapıcam demişti lekelenmelere yol açıyormuş cunki önce kan grubumuza bir baktırın derim
Anladım canım haftaya cuma randevum var inşallah detaylı yaparlar tahlil hayırlısı
Kesinlikle haklısın olacağı böyleymiş ben zaten giderken de hep ondan yana korku içinde şartlandığım için böyle oldu biraz doktor neden bile bile zarar versin dimi herşey Allah tan verende O alanda Rabbim sadece hakkımızda hayırlı olanı versin biz bilemeyiz

Sen yine hayatini yavaslat.daha cok dikkat et.elinden geldigince dinlenmeye bak.gecmis olsun canim
Yok canım öyle yapıyorum zaten yatıyorum tuvalete gidiyorum bide namazlarım ekstra hareket etmemeye çalışıyorum bakalım hayırlısı Allâhtan

Bu arada da eğer lekelenme geliyorsa, ve kahve rengi ise, büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır.. Bu ddönem içerisin de, bol bol dinlen, uzan.. Ağır kaldırma.. kırmızı ve pembe akıntı daha tehlikeli. aktif kanama olduğuna işaret.. Bu durumda doktoruna gidersin..
Çok sağol canım sende inşallah duyarsn miniğinin kalp atışlarını

Bende 9 haftalik hamileyim bu zamana kadar alttan muayene oldum. Alttan muayene riskli degil hix bir zaman. Lekenmeniz normalde olabilir anormalde. Ama korkmayin. Kahverengiyse onceden kanamaniz olmus. Yeni degil. Doktoe acik kirmzii kanaman olursa gel demisti bana.

İ
Bende 9 haftalik hamileyim bu zamana kadar alttan muayene oldum. Alttan muayene riskli degil hix bir zaman. Lekenmeniz normalde olabilir anormalde. Ama korkmayin. Kahverengiyse onceden kanamaniz olmus. Yeni degil. Doktoe acik kirmzii kanaman olursa gel demisti bana.
İlaçtan sonra kesildi bakalım kan kahverengi lekeler var bakalım hayırlısı
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sana da

Kızlar yanlış bilgilendirme yapmayın.
Alttan ultrasonun gebeliğe hiçbir zararı yok.
Zararı olsaydı her kadına hamilelikte cinsel ilişki de yasaklanırdı sonuçta aynı şey.

Çoğu dr hcg artıp karından görünene kadar vajinal ultrason yapar.
Kahverengi akıntınızın onunla bir alakası yok.
Katiliyorum bi arkadas daha yazmis bende yurt disindayim ilk üc ay alttan muayene ediyorlar ve bende hic lekelenme olmadi elhamdülillah herlezin vicudu farkli

Katiliyorum bi arkadas daha yazmis bende yurt disindayim ilk üc ay alttan muayene ediyorlar ve bende hic lekelenme olmadi elhamdülillah herlezin vicudu farkli
Evet canım öyle ben tabi hep zararlı diye şartlandığımdan da oldu biraz zaten muayene bir dk falan anca sürdü ağrı falan da yapmadı

Back
X