Gelinbaşı ve Gelin Tacı kızlar gelin başı yaptırmaya giderken gelinin anneside gelirmi kuaföre???

yok canım sakınnn.en yakın birini alabilirsin yanına....anne evde misafirlerle ilgilenir..ve diğer işlerle...
...en yakın arkadaşın,kuzenin,şahidin yanında en çok rahat ettiğin,sana gelinliği filan giyinmende yardımcı olacak,destek olacak birini al yanına....

benım annem gelmemıstı halamın kızları falan vardı kardesım bırde annem evde kaldı o mısafırlerle ılgılendı gerek yok bence

ille görümce gelcek diye bişi yok onlar genelde gelin başını yaptırdıktan sonra gidiyo sen en yakın arkadaşını yada kuzenin falan anlaştığın akrabalarından varsa al yanına genelde anneler evde ağlamakla meşgul oluyolar bide kuaföremi gelicek kadıncağız

gelının annesının gelınle bırlıkte kuafore gıtmesı pek yakısık almaz bızım adetlerımıze gore
anne sacını yaptıracaksa baska bır kuafore gıder gelın hanım eve gelmeden gelır

esının aılesınden gorumcen gelecekse ne ala sen de ıstersen yanında bır kısı goturebılırsın
ben yalnız esımle gıttım ne benım ne de esımın aılesınden kımse yoktu

benimde görümcem ablam kardeşim vardı ama anneler genelde vede misafirlerle ilgilenirler.

bende görümceyim ve gelinlerin yanına ben hep gittim. bişeye ihtiyaçları varsa temin ettim.bunun sakıncasını görmüyorum

oyy oyy..kavgalar başlamış bilee..:))ne kadar az kişi giderse senin için de o kadar iyi olur..kesinlikle sana her konuda yardımcı olabilicek birini al yanına kuzenin..kardeşinn..vs.. annen aslaa:D

ben görümcem kuzenim baska kuaföre
annemler baska kuaföre gitmişti
ama öyle ayarlandığından
aynı yerede gidebilirdik
bence ayıplık bişi yok
kız anası sonucta gidecek tabi

bizim adetlerimiz kız annesinin yanında gitmesine pek müsait değilki zati annen başka yakın kuaföre gider misafirleriyle ilgilenir sende yanında 1 kişiyi götürebilrisin yada kuaförün atnıdıksa onu bile alma giyinmene yardım edecek ya kalabalık gibdince kuaföre yapan kişi aynı olunca aynı fabrikadan çıkmış gibi oluyorsun ben sevmiyorum almadım kimseyide yanıma zati kızkardeşim ve arkadaşım vardı yanımda :) kim ne derse desin umrumda bile değillerdi bence sende takma sonuçda herkesin kuaförü vardır benimde erkek kardeşim var ben gitmem sahsen bakalım gelin ahnımın gideceği yer ben begenecem mi beni tanımayan adam yarım saatte nasıl bana uygun saç modeli yaparki bu benim düşüncem tabiii

Gelir yada gelmez sen nasıl istersen...
Benim düğünümde ben annem 2 teyzem ve kuzenim aynı kuaföre gittik... Halam yengem eve yakın başka bir kuaföre gittiler.. Annem kuzenim büyük teyzem de saçını yaptırıp yaptırıp gittiler, bir tek küçük teyzem le ben kaldık... Fotoğrafçıya da eşim gelip bizi kuaförden aldı beraber gittik, iyiki o da gelmiş.. Gelinliğimin eteklerini falan düzeltti hep...
Güldürdü beni...

Ama anne aynı kuaföre gitse bile erken çıkar çünkü eve gelecek olan misafirlerle ilgilenmesi lazım... Gelin almaya erkek tarafı gelicek onları karşılama için falan...

gitmesinde hiç bi sakınca yok.tabi evde misafirleri falan yoksa . . .benim annem geldi ama o kaşlarını aldırmk için geldi .işi bittiğindede geri döndü.durmadıı benimle.zaten 10 kişiydik kuzenlerim falan wardı annem durmasına gerek yoktu .evde bayağı kalabalıktı bizim

evet ya bende bunu düşünüyordum anneler gelme galiba misafirler fln olur evde ilgilenecek biri lazım ben kardeşim ve 2 nikah şahidimle birlikte gidecem

yok canım annenin ne işi var yakışık almaz hiç
benim yanımda kızkardeşim ve kuzenlerim vardı
annem başka kuaföre gitmişti

Yaa ben anlamadım, niye yakışık kalmıyor, niye adetlerimize ters...
Ne var yani.. Eğer eve misafir gelmeyecekse herkes salona gidecekse niye anne kızıyla aynı kuaföre gidemiyor...
Hatta bize şehir dışından eve gelen misafirlerde gelmişti ama evde yengem ve halam karşıladılar... Annem benimle beraber kuafördeydi, gelin alma için damat tarafının gelmesine yakın gitti...
Neden ayıp oluyır anlamıyorum... Bir kızın evlenmeden önceki son saatlerini annesiyle beraber geçirmesinin nesi yakışıksız yada nesi adetlerinize ters...Adetleriniz diyorum, sizin adetlerimiz dediğiniz şeylere çünkü benim adetlerime göre gayet de güzel olur....

Back
X