Kızlar gelin biraz dertleşelim...

Ortada kıskanma yok, eşle ilgili bir sıkıntı yok, şarkı sözleri gırla, o zaman bu konu neden bdv'de?

Hazır geldim yazayım, polemik, üsluplara dikkat etmemek, saç baş girişmek yasaktır.

Benim içimin rahat olmasının sebebi bazı şeyleri fazlasıyla görüp yaşaması. Artık dışarıyla bağlantısını koparması. Bana hissettirdiği böyle umarım yaniltmaz diye her zaman umut icerisindeyim.
Güvenin eşinize. Zaten yanlış yapan erkek hareketleri ile ele verir kendini. Şimdiden kafanızda kendinizi boş yere huzursuz etmeyin.

Yetişkin bir erkeğin geçmişte yaşadığı ilişkileri(muhtemelen cinsel konulardır.)anlatmasını ahlaki bulmuyorum.Erkekliğini tescillemek için mi anlatıyor size anlamadım?

Dertleselim, babam yoğun bakımda ve ben neredeyim bilmiyorum. Keşke bende yan yatakta yatıyor olsaydım.

Hayır ben sorduğum için anlatıyordu..
Sen merak ediyorsun diye sevgilinizin anlatması doğru değil diyorum.Yani Siz erkek arkadaşınızla yaşadığınız cinsel münasebeti sevgilinize anlatabilir misiniz,ya da geçmişteki erkek arkadaşlarınız sizinle yaşadığı cinsel ilişkileri sonradan edindiği sevgililerine anlatması sizde nasıl bir izlenim bırakacaktı?

Sen merak ediyorsun diye sevgilinizin anlatması doğru değil diyorum.Yani Siz erkek arkadaşınızla yaşadığınız cinsel münasebeti sevgilinize anlatabilir misiniz,ya da geçmişteki erkek arkadaşlarınız sizinle yaşadığı cinsel ilişkileri sonradan edindiği sevgililerine anlatması sizde nasıl bir izlenim bırakacaktı?
Kızzz :) sevgilim değil eşim.
Ben cinsel münasebet yaşamadım geçmişim de. Şayet öyle bir gecmisim olsaydı sanırım benimle evlenmezdi.
Öyle rastgele konuşulmuş konular değil zaten.

Cümleten iyi geceler güzel kadınlar :)
Konuya nereden giriş yapsam diye baya düşündüm ama şöyle afilli bir giriş cümlesi bulamadım.
Ya yapı itibariyle fazla kıskanç bir insan değilim. Burcum akrep ama akreplerin yüz karasıyım diyebilirim bilirsiniz akrepler kıskancliklariyla daima GÜNDEMDE olan burclardır. :)
Velhasıl kelam eşimin mesleği müzisyenlik. Kadının kızın fokurdadığı ortamlarda çalışıyor çoğu zaman.
Eşimin geçmişi arada kafama vuruyor. Ümmeti Muhammet aşkına "yhaaa adı üstünde geçmiş, geçmişte kalmıştır, geçmiş çöptür karıştıran çöpçüdür." tarzı cümleler kurmayalım ayar oluyorum çünkü. Allah var eşim geçmişinden hayatta bahsetmez aksine ben irdelerim darlarım sıkıştırırım.
Dallas gibi bir geçmişi var ister istemez hayatımın her yerinde kendi içimde onun geçmişiyle yüzleşme oluyor. İşte örnek veriyorum "benden önce yaşadığı cinsel ilişkiler"
Neyse konuyu fazla uzatmayayım yine ergenekon destanına doğru gidecek çünkü.
Benim yaşadığım şu kafaya vurma durumunu yaşayan var mı ?

Ben Canım Ben Bendeki kıskançlık değil İStediğim cevabı Tam alamadığım için bu soruları 80 yaşına da girsem sorarım O cevapları almam lazım Ama alamıyorum

Back
X