Aldatmayan erkek yok kızlar o kadar güvendiğinz erkek arkadaşınız belki şu an neler yapıyor bilemezsnz... evlenince ilerleyen yaşlarda kadın doğum vs. derke çöküyor erkek ister istemez gözü kayıyor sıkılıyor.. aldatmasa bile hayal kuruyordur fırsatını bulsa yapar... Ben çevremde ki kişileri iyi gözlemledim.. genelde yakışıklı kariyer sahibi erkekler aldatyor özellkle... kendine güveni çok olan erkekler yapıyor... genelde pek yakışıkı olmayan erkeklerin eşleri ya da sevglileri eğer çok güzelse işte o erkek aldatmıyor.. kaybetmekten korkuyor kendine güveni olmadığı için... ama dikkate ettm özgüveni yüksek erkekler hep aldatıyor..... ama kızlarda özgüveni yüksek erkeklerden hoşalanıyor
aksine hiç hiç yakısıklı olmayanı bile yapıyor.
her yönden zayıf olsalar dahi bundan geri kalmıyorlar.
cnm yakışıklı değilsede kendine güveni vardr mesela okan bayuügende yakışıklı değil ama kızlar seviyor onu,sempatkliği var.... biraz pısırık erkekleri kasdetmştm cnmhani şener şen in eski filmlerde saf ahmk rollerini oynadığı karakterdeki gibi erkekler
bence kişiliğiyle alakalı kız yada erkek farketmez hep erkekler aldatmıyo yaa bisürü kadın var eşini,sevgilisni aldatan...ben hiç sanmıorum bi yapan affetmessen bidaha yapmaz olayına ... insanın içinde varsa yapar valla sadece daha temkinli davranır sütten ağzı ynan yoğurdu üfleyerek yer misali:)) amaaaan nden aldatrlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?