kızlar gelin tartışalım

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
kızlar bugün mehmet çoşkundenizi izliyordum bi yorumu çok ilginç geldi.Diyorki,bir erkek aldatırsa ve sevgilisi affederse o erkek yine o kızı aldatır..tamam buraya kadar bizde katılıyoruz.ama sonra diyorki o erkek aldattı ve sevgilisi onu affetmedi ozaman diğer ilişkisinde aldatmayabilir çünkü öncesinde aldatma olayı yüzünden birini kaybettiği için aynı şeyin tekrar başına gelmesini istemez...ya bu ne kadar üzücü sizi aldatacak sonra gidip elaleme sadık davranacak.niye suçu ne ozaman aldatılanın.oysa biz hep demezmiyiz aldatılanlara 'o seni aldattı gittiği kızıda başkasıyla aldatacak hatta ilerde başkası bile olsa onuda aldatacak bir yapan hep yapar diye'yanılıyormuyuz ozaman.oysa aşk doktoru çoşkundenize göre bir yapan evet bir defa daha yapar ama o kişiye yapar

ben insanın içinde olduktan sonra huylu huyundan vazgeçmez diye düşünüyorum.beni aldattı başkasını aldatmaz diye düşünmem.hem aldatmasın da zaten ben aldatılmışsam elin kızının suçu ne kaynanam bana çektirdi ben de gelinime çektiririm mantığından başka bişey olmaz bu.
ama yok illa bana yaptı kimseyi mutlu etmesin derseniz de başka bi sebepten ayrılıverirsiniz o da aldattığı için terk edildiğini bilmeden yapcağını yapar yine:)

Mantıklı söylüyor pişman olmuş olabilir ilişkisi bitmiş sonuçta ama affetsen pişman olacak bir durum olmayacak ama diğer ilişkisinde sonucunu bildiğinden yapmayabilir.
Eee aldattı olan kadına oldu bir dahakini aldatmayacak gibi düşünmemek gerekli bence belki sizin hayatınıza giren kişide eski sevgilisini aldatmış ama sizi aldatmayacaktır ..

bence şunu demek istemiş yani bir erkeği affedersen yine aynı hatayı yapar ama geçmişinde bu nedenden dolayı terk edilmişse artık yapmaz burnu sürtmüş olur diyor .ben pek katılamadım doğrusu .çünkü kaybettiği kadını bu kadar önemsese zaten aldatmaz ki o kadını .

bence çok kötü bişe bende katılamadım,katılmak istemedim düşünsenize aldatılan kadının en büyük tesellisidir bu o adam değilmiş iyiki evlenmemişim,karısınada yapar bu,hiç mutlu olamaz gibi laflar.ama bu yaklaşım onu bitiriyor(

Mehmet Coşkundeniz'in bir yazısında bir okurundan gelen aldatma hikayesi vardı. Adam kaç yıllık evli ve mutlu olduğu karısını aldatmış. Bir süre saklamış ve sonra vicdanı elvermemiş karısına söylemiş aldattığını.
Ve kadında; “Zaten yapmayan erkek yok. Ama bravo, bana bugüne kadar bunu hissettirmedin. Söylediğin için teşekkür ederim” demiş.
Ve adamın yazısından bir cümle; “Bu beni gerçekten ezdi. Bağırıp çağırsaydı, belki birkaç aylığına evi terk etseydi ben kendimi daha iyi hissedebilirdim. Ama bu yaptığı çok garibime gidiyor. Acaba intikam mı alacak diye düşünüyorum. Onun beni başka bir erkekle aldatma ihtimalini düşündükçe deliriyorum.“

Bana çok ilginç geldi. Demekki bağırıp çağırınca evi terkedince içleri rahatlıyor! Ne kadar ahlaksızca.
Şöyle ki böyle bi durumu bu kadar sakin karşılayacak bir kadın olduğunu düşünmüyorum. Varmış gerçi

bence insanıyla lakalı birşey bir insanın içinde aldatma potansiyeli varsa naparsan yap hani hep derler ya elinde tut erkeğini diye tamamen yalan bu şey işte
bir erkek aldatıcağı varsa her türlü ilgiyi şevkati göster,türlü cilveyi işveyi yap,asla hayır deme ,yeri geldimi arkadaşı ol yeri geldimi sırdaşı sevgilisi ol,istersen türlü türlü sexi giyin çok süslü bakımlı ol yine de aldatır yani
biraz da büyüklenmemek gerek tabi benim kocam beni aldatmaz yok benim sevgilim benden başkasına bakmaz dememek lazım
ee ne demişler büyük lokma yut büyük söz konuşma
hiçbir şeye de olmaz dememeli olur mutlaka yani

bence cok dogru söylemis, sadece aldatmak degil genel olarak yapilan her hatayi digerinde tekrarlamazlar eger pismanlik duyulursa...

benim teyzemin kizi evlendi, 1 sene sürdü, kocasi cok ezdirdi , kaynana da isin icinde tabi... simdi yine evli eski kocasi... ve demiski, birdaha kimseyi iliskime karistirmam, annem bile söz söyleyemez, cok pisman ama neye yarar ? yeni karisinin sansi, benim kuzenim sansizligi iste... kader kismet...

ve bencede birkere aldatan erkek, affedilirse yine aldatir... !!!! affedilmedimi?! ve bu erkek cok mu asik ?! ozaman pismanligindan birdaha kolay kolay baskasinda tekrarlamaz bence..

Desene olan aldatılana oluyor diye.. Çok saçma ya.. Ama aslında düşününce mantıklıda gelmiyor değil hani..:18:

bence kişiliğiyle alakalı kız yada erkek farketmez hep erkekler aldatmıyo yaa bisürü kadın var eşini,sevgilisni aldatan...ben hiç sanmıorum bi yapan affetmessen bidaha yapmaz olayına ... insanın içinde varsa yapar valla sadece daha temkinli davranır sütten ağzı ynan yoğurdu üfleyerek yer misali:)) amaaaan nden aldatrlarsa

Ben mehmet coşkundenizin görüşüne katılıyorum, hep te savunuyordum zaten bunu burada. Kadın erkeğin yanlışında onu hoşgörmemeli, ya bu kez affedeyim de sonra yapmaz dememeli.. Elbet herkes bu şekilde davransa erkekler arasında da şu muhabbet oluyor mesela yakınen şahidim :)) işte x kişinin erkek arkadaşı neeler neler yapıyorken x onu affetti, sen neden böylesin falan filan. Herkes düzgün davransa karşısındakinin büyük yanlışlarını görmezlikten gelmese erkeklerin de namusu olacak bence!!.

Haa tabi aynı şey karşı cins için de gecerli.

Son düzenleme:
Aldatmayan erkek yok kızlar o kadar güvendiğinz erkek arkadaşınız belki şu an neler yapıyor bilemezsnz... evlenince ilerleyen yaşlarda kadın doğum vs. derke çöküyor erkek ister istemez gözü kayıyor sıkılıyor.. aldatmasa bile hayal kuruyordur fırsatını bulsa yapar... Ben çevremde ki kişileri iyi gözlemledim.. genelde yakışıklı kariyer sahibi erkekler aldatyor özellkle... kendine güveni çok olan erkekler yapıyor... genelde pek yakışıkı olmayan erkeklerin eşleri ya da sevglileri eğer çok güzelse işte o erkek aldatmıyor.. kaybetmekten korkuyor kendine güveni olmadığı için... ama dikkate ettm özgüveni yüksek erkekler hep aldatıyor..... ama kızlarda özgüveni yüksek erkeklerden hoşalanıyor

aksine hiç hiç yakısıklı olmayanı bile yapıyor.
her yönden zayıf olsalar dahi bundan geri kalmıyorlar.

aksine hiç hiç yakısıklı olmayanı bile yapıyor.
her yönden zayıf olsalar dahi bundan geri kalmıyorlar.

cnm yakışıklı değilsede kendine güveni vardr mesela okan bayuügende yakışıklı değil ama kızlar seviyor onu,sempatkliği var.... biraz pısırık erkekleri kasdetmştm cnm hani şener şen in eski filmlerde saf ahmk rollerini oynadığı karakterdeki gibi erkekler

hmm o konuda haklısın..
kendilerini bişey zannettiler mi tamam yeter..sanki bütün dünya onlara asık

Cnm aldatan erkeği terkedeceksn... peşinden süründüreceksn eğer peşinden koşup bi hayli seni geri kazanmaya çalışıyorsa gerçekten seviyordur ve sen de nun burnunu bi güzel sürtersen zaten korkar bi daha ki sefere aldatamaz aldatrsa bi daha affetmeyeceğini bilir çünkü 1 defaya mahsus onu çok zor aldattığına şahit olmuştur... ama eğer peşinden koşmuyorsa o zaman malesef ki karşı taraf sevmemş sizi ve kaybetmeyi göze almış o yüzden onun sadece bi daha ki görüştüğü kişiye faydası olablr en azından o zmn düşünür bak o beni terketti,kadınlar aldatlmaya gelemyor ve sizden sobraki kişiyi sevdyse kaybetmekten korkar ve eski ilişksnde aldığı derse uyar ve aldatmaktan korkar.. bence böyle bişey.

Kızlar, olaylara hep tek yönlü bakmamak lazım; unutmayalım ki her aldatan erkek bir kadınla aldatır.
Neden hep aynı yönden bakıyoruz olaylara bilmiyorum. sanırım sadece erkekleri aldatıyor olarak düşündüğümüzden.
Şimdi birde aldatan kadınlar penceresinden bakmaya çalışalım. Bakalım neler göreceğiz?

Aldatmanın kadını erkeği olmaz, her aldatan erkek mutlaka bir kadınla aldatır.
Unutmayalık ki, aldatan kadın sayısı hemen hemen aldatan erkek sayısına denk düşmektedir.
Tartışmalarımızı daha objektif yapalım.

Mesela aramızka aldatan varmı, bu kanuda kim konu açabilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…