Kızlar göbeğimde karnımda bir ağrı sancı var?

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
43
İstanbul
Merhaba arkadaslar bugün nedense aksamdan beri göbeğimde karnımda hafif hafif sacı var..bu aksam odanın cibinliği geldi yukarı dogru biraz uzandım...ondan olabilirmi korkuyorum..üstteki komsunda dediki uzanma öyle bebeğin agzında senden beslendiği emziği var cıkarsa allah korusun dedi...benim içimi korku sardı simdei bişey olmusmudur sizlerde biyrlere uzanıyormusunuz...yoksa göbeğimimi üsüttüm yada ayaklarımı bugün göbüşüm biraz acıktı yada bebişimmi büyüyor anlamadım..ama kızım tekmeliyor oynuyor hissediyorum bşey olsa oynamazdı dimi allah korusun..bide 2 gündür çok ağlıyorum üzülüyorum ananeciğim hasta yogun bakımda diye..üzüntüdende olabilirmi...sizdede oluyormu...cok korkuyorum...lütfen bişeyler söyleyin nedir bu....

cnm annenede canın sıkkın ya muhtemelen ondanda olabilir diye düşünüyorum. bak ne dicem bunları söylemek bize göre kolay ama üzülmemeye çalış bak bebeğinde orda 27 haftaya kadar gelmişsin ona birşey olmasına izin verme annesi

Merhaba arkadaslar bugün nedense aksamdan beri göbeğimde karnımda hafif hafif sacı var..bu aksam odanın cibinliği geldi yukarı dogru biraz uzandım...ondan olabilirmi korkuyorum..üstteki komsunda dediki uzanma öyle bebeğin agzında senden beslendiği emziği var cıkarsa allah korusun dedi...benim içimi korku sardı simdei bişey olmusmudur sizlerde biyrlere uzanıyormusunuz...yoksa göbeğimimi üsüttüm yada ayaklarımı bugün göbüşüm biraz acıktı yada bebişimmi büyüyor anlamadım..ama kızım tekmeliyor oynuyor hissediyorum bşey olsa oynamazdı dimi allah korusun..bide 2 gündür çok ağlıyorum üzülüyorum ananeciğim hasta yogun bakımda diye..üzüntüdende olabilirmi...sizdede oluyormu...cok korkuyorum...lütfen bişeyler söyleyin nedir bu....

Canım dikkat et uzanma öyle yüksek yerlere (gerçi bende dikkat etmiyorum ama), bu arada 2 gündür bende de aynı ağrılar var özellikle sol tarfımda sanki damarım çekiliyormuş gibi hissediyorum, c.tesi doktora gidicem inşallah normal ağrılardır

canım 27. haftandasın artık
ağrılarını yavaş yavaş tanımlaman lazım
büyük ihtimalle bebişin büyüyor olmasından kaynaklanıyordur
artık içerde gittikçe hızlı kilo aldıklarından göbek daha hızlı geriliyor ve bünyemiz alışmakta zorluk çekiyor
sancı diyorsan drlarımızın tembihlediği gibi kasılma var mı kontrol etmen gerek
ya da anormal akıntı, kanama vb
böyle bişey yoksa geris normaldir herhalde canım
moral bozukluğu da bebişlerimizi çok etkiliyor biliyorsun moralini yüksek tutmaya çalış

annen için çok geçmiş olsun
umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur

bende hiç dikkat etmiyorum
mutfak dolaplarım çok yüksek,
tabak çanak alırken hep uzanmak zorunda kalıyorum

arkadaşların dediği gibi karnımız büyüyor bebekte büyüyor
bebeğin hareketinden de bazen ağrılar oluyor

ananene acil şifalar diliyorum
herşeyin hayırlısı,
görecek günü, alacak nefesi yoksa ne desek boşuna
dualarımız sizinle

şu bikaç gündür benimde karnım cok gerildi. bazen nefes almakta zorluk çekiyorum o kadar geriliyorki. göğüs kafesime bişey baskı yapıyor. herhalde oğluşumun ayakları mı ne:)göbeğime hiç bişey sürmedim de belki ondan da geriliyor olabilir bu kadar. son aylarımız gittikçe zorlu geçecek galiba.allah yardımcımız olsun kıslar

12. Hafta dayım benimde Karnım in belli yerlerine kısım kısım ağrılar giriyor noluyordur

Back
X