Kizlar Gobisleriniz Ne Zaman Yirtilmaya Basladi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Kizlar gobislerinizde yirtiklar ne zaman olusmaya basladi yani kacinci ayda.Benim gobis biraz buyuk 6 aylik gibi duruyorum o yuzden cok yirtigim olmasindan korkuyorum.Simdilik yok yirtik falan ama korkuyorum ne zaman baslar yirtilmaya.Bu arada hergun badem yagida suruyorum yani.Sizin nasil oldu??

canim badem yagi killnma yapiyormus diye duydum kakao yagida cok iyiymis!!

canim badem yagi killnma yapiyormus diye duydum kakao yagida cok iyiymis!!

Ay demeee bende diyom niye karnim tuylendi kafamçokkarıştı demek badem yagindan.Hay allah ne yapsamki simdi.Kakao yagina bakiyim onu alayim olmazsa.

Sen nasilsin mehaycim kontrolun ne zaman canim?

Ben çok dikkat etmeme rağmen iki hafta önce göbekle kasık arasında ufak ufak çatlaklar oluştu bence bu tamamen cilt yapısı ile ilgili cilt çatlamaya müsait ise ne yaparsan yap ne sürersen sür çatlıyor:((

sukoscum zaten doktorlarda diyo eger cilt yapisi hassas ise 1 ton badem yagi sur gene yirtilirmis.Ama iste basima ne zaman gelicek onu bileyim istiyorum.Yani kacinci aylarda baslar diye.Yoksa kacinilmiz son bence hepimiz icin :) ama olsun bebeklerimiz icin deger demi yaaa

canım benim ikinci hamileliğim ve çok hassas bir cildim var çok kuru ama allaha şükür şimdilik çatlağım yok umarım sizde de olmaz, her banyodan sonra bebe yağı arada da yağlı krem kullanıyorum iyi geliyor

canım benim ikinci hamileliğim ve çok hassas bir cildim var çok kuru ama allaha şükür şimdilik çatlağım yok umarım sizde de olmaz, her banyodan sonra bebe yağı arada da yağlı krem kullanıyorum iyi geliyor

Abla masallah hem cildin hassas hemde ikinci cocuk ama yirtik yok ne guzel valla.Umarim bendede cok yirtik olmaz dikkat ediyorum ama bakalim.

ayy ben 7 ayıma gırdım karnımda hıc catlagım yok ama bacaklarım ve göğüslerim catladı ben valla arada bır suruyorum badem yagını unutuyorum genelde catlıycagı varsa catlıyo zaten sen ıstedıgını yapsanda dua edıyorum kı cok catlagım olmasın

valla ben ezaneden vicy nin kremini aldim onu kullaniyorum catlaklara yirtilmalara kaarsi arada bebek yagi gogsumede ozellikle onun kremini aldim evet kacinci ayda basliyor benimde bilgim yok yazarsaniz sevinirim

benım hiç çatlamadı ki karnım6. ayımda 9aylık ve ıkız gıbıydı.. artık 9. ayımı sız dusunun..badem yagı kıllanma yaptı..su n 4 aylık olduk ve kılların hepsi dokuldu sanırım...
kimyasal içerıklı ürün kullanmayın bence..

Valla ben badem yagida surdum kremde surduml ise yaramadi karnimin alt tarafi haritaya dondu.Artik bende takmiyorum kizim icin herseye deger.Varsin catlasin :))

Kizlar gobislerinizde yirtiklar ne zaman olusmaya basladi yani kacinci ayda.Benim gobis biraz buyuk 6 aylik gibi duruyorum o yuzden cok yirtigim olmasindan korkuyorum.Simdilik yok yirtik falan ama korkuyorum ne zaman baslar yirtilmaya.Bu arada hergun badem yagida suruyorum yani.Sizin nasil oldu??

annemin tavsiyesi ile hergün kakao yağı sürdüm
hiç çatlağım yok
annem üç çocuk doğurmuş ondada yok:dance:

merhaba, bende kullanmayı düşünüyorum da sizce ne zaman başlamalıyım? bi de kullananlar için soruyorum badem yağı tüylenme yaptı mı ?

Back
X