Ben 1 Hafta Once Ilk Defa Asilama Yaptirdim Kizlar 4 Gundur Falan Goguslerim Dokundugum Zaman Aciyor Ne Den Acaba Asila Yaptiran Arkadaslarim Sizdede Oldumu Bu Acaba Yaaaaaa Lutfen Bilgi Verirmisiniz
merhaba yekdenem bende 9 ekimde aşılama yaptırmıştım ve benim göğülerimde ağrı 15 gün surdü normal adet olacağımda da ağrırdı ama ozaman daha kötü olmuştu
inşallah aşılamanın sonuçu pozitif olur canım
Selam canım benımde aynı senın gıbı sısmıstı dokunulmuyordu agrıdan. Ama sonuc malesef negatıf umarım senın pozıtıftır. En ıyısı kendınde belırtı arama ve zamanın gecmesını bekle cok zor ben yapamamıstım ama sen dusunmemeye calıs allah yanımızda olsun.
yok canım tutmadı hamile değilim bir ay ara verdim allah kısmet ederse 2 aşılamayı buay deniyeceğim adetimi bekliyorum doktora gitmek için.
İnşallah senin tutar canım güzel haberler verirsin bizlerede
Canım o belirtiler kullandığımız ilaçlardan, genelde.çünkü çatlatma iğnesinde gebe kadın bişeyi varmış...
resmen gebelik hormonu alıyoruz.Normaldir yani.
Gebelikten dolayı göğüs ağrısı en erken 2. haftadan sonra aşlıyormuş zaten.
Ama inşallah tutar aşılama bari sana sevinelim.Bu ay iyi başladı kötü devam etti.Sen sevindir bizi canım bizede bulaşsın sonra darısı :)
Hayirlisi Bakalim 3 Gun Kaldi Ogrenmeme Zaten Benim Ilk Asilamamdi Zaten Tutmazsa Biraz Ara Vericegim Cok Stresli Geciyor Guzelim Ya Olacak Olan Zaten Oluyor Sen Kac Defa Asilama Yaptirdin Gulum Sorunun Ney Benim Sorunum Yok Sadece Esimde Sorun Spermleri Dusuk Ben Zaten Daha Once Normal Sekilde Hamile Kalmistim Ama Dusuk Oldu 1 Hafta Once Ilk Asilamami Yaptirdim Psikolojim Bozulacak Ya Cok Kafaya Takmak Istemiyorum Hayirlisi Gulum Dah Agenciz Ben 22 Daha
kizlar slm ben yeni uyeyim cok sevdim bu siteyi herkes cok sicak ve insallah Allah herkese saglikli sihhatli bebisler nasip eder.benim adetime 1 daha var goguslerim cok aciyor gogus ucu etrafinda 6-7 kadar kabarikliklar cikti adetten once boyle olmazdim ve 2 gundur cok hafif kahve ve kirmizi tonlarinda akintim var. hamilelikle alakali birsey mi? lutfen yardimci olursaniz sevinirim..:sm_confused: