- 20 Ekim 2011
- 680
- 132
- 323
- Konu Sahibi CakilTasi_
küs kalma durumumuz olmadı hiç, dayanamam çünkü.. rencide falan yok işte sadece çok sık tartışmalar baya can sıkıyo... yıprandığımızı hissediyorum ve bu da beni çok üzüyo. inşallah dediğin gibi olur arkadaşım bu hallerimize güleriz birgün umarım.. teşekkür ederim![]()
öyle olur allahın izniyle... birbirinize zıt gitmemeye çalışın.. daha doğrusu sen tek okuyorsun şuanda zıt gitme diyim.. he bunları ben sana söylüyorum ama bende öle davranımıyordum acıkçası ben konuyu çözmeden durmazdım.. tez canlymdır. kanım delidir.. çok sinirli bir yapıya sahibim.. ama zaman geçtikçe daha çok sabır gösterebiliyorum...allah sabır versin daha çok..
bende nazardan şüpheleniyorum. göz önündeyseniz nazar değer .. mesela bizim en çok şiddetli kavgalarımz herzaman benm yada onunla bereber bir yerlere gittiğinde oluyordu... eve döndüğümz zamanlarda . hiç sebepsz bi bakmışız bağırıp çağrışıyoruz .. o sebepten artık her dışarı çıktığımda çıkmadan evimede okurum kendi üzerimizede okuruz kocamla... biri bize geldiğinde de öyle... sende öle yap canım .. nazar ve büyüden korunmak çoook kolay aslında kendini allaha ve ayetlerine teslim etmek seni zırh gibi koruduğuna inanmaktır... bol bol dua et.. unutma şeytanın en çok sevidği karı kocayı ayırmaktır...SABIRLI OL.. YA SABIR ÇEK.. ELİNDEN GELDĞİ KADAR ALTTAN AL VE KENDİNİ YIPRATMA ÇÜNKÜ BARIŞTIĞINZDA OLAN BOŞU BOŞUNA SENİN BÜNYENE SAĞLIĞINA OLUYOR CANIM...ALLAH KİMSENİN EVLİLİĞİNİ BOZMASIN...